Kauno klubo gimtadienyje svečiai mėgavosi karališku šampanu

Pirmąjį gimtadienį mininčiame Kauno klube „Indigo“ penktadienio vakarą surengta įspūdinga šventė, pavadinta „Daugybė pirmųjų kartų“. Į ją susirinkusi išsipusčiusi kviestinė publika išvydo pirmą kartą Lietuvoje pristatytą gundančią pasaulyje žinomos dizainerės Sonatos Rapalytės apatinių drabužių kolekciją, prie kurios buvo pritaikyti kūrėjos Elvyros Monginienės barokinio stiliaus papuošalai.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 29, 2014, 9:44 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:51 AM

Svečiams taip pat pristatyta dizainerės Žanetos Juozapavičienės kurta suknelė, kurią pademonstruoti pirmą kartą sutiko žinomas modelis ir grožio konkursų dalyvė Simona Burbaitė. Baleto primarijui Nerijui Juškai renginio metu taip pat teko neįprasta užduotis - jis pirmą kartą moterį mėgino ištirpdyti ne savo žavesiu, o ugnimi. Vyro tirpdoma moteris buvo sukurta iš ledo.

Publika vakaro metu turėjo progos paragauti prabangaus šampano namų „Perrier Jouet“ gėrimo ir aukcione įsigyti 2002 metų gamybos šio gamintojo šampano „Belle Epoque Blanc de Blanc“ butelį.

„Šiuo šampanu mėgavosi Monako ir Anglijos karališkų šeimų atstovų vestuvių svečiai. Tokiu gėrimu laisvai neprekiaujama ne tik Lietuvoje. Jį reikia iš anksto užsakyti, o vieta, kuriame pristatomas gėrimas, turi atitikti gamintojų keliamas reikalavimus.

Todėl „Indigo“ klubo gimtadienis – kone vienintelė vieta, kur jo galima įigyti ir paragauti galbūt vienintelį kartą gyvenime“, – tikino renginio organizatorius Paulius Šiupienius

Dvylikos metų senumo šampano butelis aukcione parduotas už pustrečio tūkstančio litų. Jo pradinė kaina buvo 2 tūkst. litų.

Vakaro metu viešėjusi šampano ambasadorė Lietuvoje Jolanta Smičienė tvirtino, jog šis šampanas ypatingas tuo, kad 2002-ieji buvo sausi metai ir vynuogės puikiai sunoko. Pavasariui buvo būdinga vidutinė temperatūra ir nedidelė kruša, dėl lietaus stokos augalai anksti pražydo. Nelijo iki liepos, ir nors rugpjūtis buvo lietingas, dirvožemis išliko sausas.

Šis elegancija spinduliuojantis šampanas pasižymi ypatinga citrinų žiedų, obuolių pyrago, vanilinių sviestinių bandelių ir mineralų skonio derme.

Vakaro svečiams patiektas dažnai ant pasaulio karališkų šeimų stalo besipuikuojantis „Perrier Jouet Grand Brut“ šampanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.