R.Ščiogolevaitės antras vaikas pasaulį išvys vasaros pabaigoje

Nuo pat tuoktuvių dienos dainininkę Rūta Ščiogolevaitę (32 m.) ir jos vyrą Rolandą Damijonaitį (25 m.) gerbėjai sekė pro padidinamąjį stiklą. Daugeliui rūpėjo klausimas: laukiasi ji ar ne? Ir taip kone pusę metų. Pati Rūta kategoriškai neigė kalbas apie nėštumą. Kol galėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 3:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:34 PM

Buvusio TV3 projekto „X Faktorius“ teisėja R.Ščiogolevaitė papilnėjo. Tokie kūno pokyčiai iškart privertė pagalvoti apie galimą moters nėštumą. Rūta piktosi tokiomis kalbomis – pasak jos, svarstyklės daugiau rodo ne dėl šios priežastis.

„Viename filmavime buvau su ypač prigludusia suknele, kitame – su platesne. Ar kiekvienąsyk turiu atsakinėti į tuos pačius klausimus? Galiausiai gal aš paprasčiausiai sustorėjau – koks kieno reikalas? Man taip nutinka dažnai. Esu įpratusi, kad kūno svoris svyruoja plius minus septyni kilogramai“, - žurnalui „Stilius“ prieš kelis mėnesius sakė R.Ščiogolevaitė.

Dainininkė guodėsi, kad per gandus neteko daug darbo. Dėl galimo nėštumo niekas nematė reikalo kviesti ją koncertuoti.

Tačiau portalo lrytas.lt žiniomis, TV3 muzikinio projekto „Chorų karai" komisijos narė iš tiesų laukiasi penktą mėnesį, todėl žiemą apie nėštumą neatviravo, nes jis buvo labai ankstyvas. Apie šeimos pagausėjimą R.Ščiogolevaitė nelinkusi atvirauti ir dabar. Portalui lrytas.lt dainininkė sakė, kad kurį laiką interviu nedalins.

Portalo lrytas.lt žiniomis, koncerto užsakovus R.Ščiogolevaitė jau prieš beveik du mėnesius įspėjo, kad vasarą bus pakitusių formų.

Antras Rūtos vaikelis pasaulį turėtų išvysti vasaros pabaigoje.

Su buvusiu mylimuoju šokėju Deividu Meškausku dainininkė susilaukė sūnaus Adomo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.