B.Nicholson planuoja atidaryti šeimyninį restoraną?

Penktadienio vakarą Valakampiuose Beata Nicholson ir jos vyras Tom Nicholson su savo nauju projektu „Jurgis ir Drakonas“ atidarė vieno vakaro restoraną. Populiarėjanti Lietuvoje pop-up koncepcija, kai vakarėliai ar restoranai įrengiami vienam vakarui skirtingose vietose pritraukia vis daugiau žmonių dėmesio.

B.Nicholson.<br>Organizatorių nuotr.
B.Nicholson.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:00 PM

Tiek atvykę su draugais, tiek atvykę su šeima, tiek atvykę su augintiniais mėgavosi geru oru, atėjusiu pavasariu, tikromis neapolietiškomis picomis, specialiu Beatos desertu bei jaunų sparčiai populiarėjančių atlikėjų, neseniai pristačiusių debiutinį albumą "Elle G" koncertu. Susirinkę svečiai net vakarėlio metu stovėjo eilėje ir kantriai laukė čia pat kepamų picų. Po to eilė persikėlė prie "Beatos virtuvės" stalo, kur vakarui buvo paruoštas ypatingas alyvuogių aliejaus "brownie".

Picas, tikrose molinėse krosnyse kepantys „Jurgis ir Drakonas“ sėkmingai startavo Kaziuko mugėje ir jau kelintas mėnuo picų mėgėjus kviečia jų paragauti skirtingose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos vietose. Ar Lietuvoje žinoma ir vertinama Nicholson pavardė, ar tiesiai iš Italijos, Neapolio pakviestas picų kepėjas specialistas Antonino Vigilante, ar tikrai tikros ir skanios picos atnešė projektui tokią sėkmę atsakyti gali tik jos ragavę.

Net ir itin kritišku vertinimu pasižymintis žurnalistas, publicistas ir populiariaus restoranų apžvalgų portalo „Laukinės žąsys“ redaktorius Andrius Užkalnis kantriai eilėje laukė picos ir užsiminė, jog pasirodžius „Jurgis ir Drakonas“ restoranui šis tikėtina, jog pretenduotų į 4 ar net 5 žąsis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.