O.Pikul-Jasaitienė: „Simas mane labiau myli „naminę“

Dėti savo nuotraukas į socialinį tinklalapį, kai nusifotografuoji vos pabudusi – drąsu. Grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė nusprendė atsipalaiduoti ir paišdykauti.

Oksana įsitikinusi, kad moteriai reikia pabūti visokiai - ir paprastai, naminiškai nusiteikusiai, ir pasipuošusiai taip, kad aplinkiniams atima žadą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Oksana įsitikinusi, kad moteriai reikia pabūti visokiai - ir paprastai, naminiškai nusiteikusiai, ir pasipuošusiai taip, kad aplinkiniams atima žadą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 4:16 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:58 PM

Tad tūkstančiai gerbėjų išvydo gaivią, žavią – visai „ne ledinę“ Oksaną. Ji mėgavosi savo susivėlusiais plaukais. Mat išvakarėse demonstravo dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekciją. Dėl jos modeliai turėjo pasipuošti perukais, o savi plaukai buvo stangriai supinti. Išleisti jie banguoti išliko ir visą kitą dieną.

„Man tos nuotraukos juokingos ir tiek, - smagiai kalbėjo moteris. - Nelaikau savęs gražuole, turiu trūkumų, kuriuos stengiuosi paversti privalumais“.

Oksana sulaukia kritikos, kad jos antakiams atliktas ilgalaikis dažymas, kad blakstienos dirbtinės.

„Na, neturiu aš tobulų antakių! - neslepia moteris, kodėl jai reikia grožio specialistų pagalbos. - Blakstienos, kaip juokauju, – mano darbo įrankis. Dažnai tenka skubėti ruošiantis koncertams ar filmavimams, tad puiku, kai nereikia gaišti – dažyti blakstienas ar klijuoti dirbtines“.

Ne viena esame girdėjusios mamos pamokymus apie tai, kad ir namuose turime atrodyti gražiai ir tvarkingai. Ne vien dėl vyro ar vaikų – pirmiausia dėl savęs.

Oksana greičiausiai skrupulingai laikosi tokios nerašytos taisyklės?

Visgi ji namuose visiškai nenaudoja dekoratyvinės kosmetikos, juo labiau – nenešioja aukštakulnių ar išskirtinių suknelių. Namuose ji vilki patogius laisvalaikio drabužius.

„Simas mane myli naminę, paprastą“, - sakė Oksana apie savo vyrą krepšininką Simą Jasaitį.

Tarp kitko, kai ji su vyru vyksta į jo klubą Rusijoje, ten atsisako ir dirbtinių blakstienų, nes nereikia būti ant scenos. Štai tokiu momentu Simui Oksana patinka labiausiai.

Tad klausimą, kaip atrodyti namuose, žinoma moteris seniai yra išsprendusi. Juk jau norma turi būti tvarkingumas – padarytas manikiūras, pedikiūras, laiku padažyti, jei reikia plaukai. Kai pagrindiniai dalykai sutvarkyti, kaip vilkėsi namuose – nebe taip svarbu. O išsiugdytas estetikos poreikis neleis sukiotis su koše apdrabstytu chalatu.

Iš viso Oksana mano, kad moteriai reikia pabūti visokiai – ir paprastai, „įkritusiai“ į patogų ir mielą sportinį kostiumą, ir išsipuošusiai taip, kad atima žadą.

Visgi svarbiausia – vidinis džiaugsmingas nusiteikimas, laimės pojūtis. Tuomet net ir rytą, vos pakėlus galvą nuo pagalvės, fotografijose švies laimingas moters veidas – kas kad nepadažytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.