G.Žilinskui geriausia gimtadienio dovana – mylimosios šypsena

Šiandien savo 39-ąjį gimtadienį švenčiantis vienas geriausių šalies fotografų, žvaigždžių numylėtinis Gediminas Žilinskas moterų dėmesio jau nesureikšmina. Geriausia dovana jam – mylimosios Deimantės Kazėnaitės dėmesys ir šypsenos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-26 17:07, atnaujinta 2018-02-13 12:23

Garsus fotografas džiaugėsi, kad praėjus vos pusdieniui jau sulaukė gausybės pozityvių gimtadienio sveikinimų. Tiesa, gerbėjų nestokojantis G.Žilinskas prisipažįsta, kad daugiausia sveikinimų sulaukia iš moterų.

„Be abejo, daugiausiai sveikinimų sulaukiu iš moterų. Visgi, mano kolektyvas yra moteriškas ir pati sritis labiau okupuota moterų. Ateina sveikinimų ir iš bičiulių, bet dėl moterų – nesiginčysiu“, - šypsojosi fotografas.

Pastaruoju metu G.Žilinskui teko dirbti ir su nemažai garsių modelių. Neseniai jis užmezgė pažintį ir su brazilų supermodeliu Alessandra Ambrosio. Nors dėl laiko skirtumo sveikinimai iš užsienio dar nepasipylė, fotografas sakė dar tikisi jų sulaukti.

Į spėliones ar jo mylimoji nekelia pavydo scenų dėl gražuolių dėmesio iš viso pasaulio, G.Žilinskas atsakė kategoriškai: „Ne. Mes tokių problemų neturime, nes vienas kitu pasitikime ir vienas už kitą džiaugiamės. Nėra jokių paslapčių, esame pakankamai atviri ir tuo klausimu ji labai ramiai jaučiasi“. Pasak fotografo, dauguma jo draugų pažįsta jo mylimąją Deimantę, todėl sveikinimai dažniausiai atkeliauja jiems abiems.

G. Žilinskas iš savo gyvenimo draugės ypatingų gimtadienio dovanų nesitiki, mat ji pati jam tarsi dovana: „Aš pats mums suorganizavau kelionę iki pajūrio, tad nedaviau jai progos mane nustebinti. Praėjusiais metais ji buvo paruošusi staigmeną, sukvietusi draugus man nežinant. Dabar man didžiausias džiaugsmas, kad ji yra šalia, ir to pakanka. Šypsosi man, žiūri į mane - tai didžiausia dovana, kokia galėtų būti“, - romantiškai kalbėjo fotografas.

Tiesa, G.Žilinskas paminėti savo šventę žada ir su draugais. Šį vakarą artimiausius bičiulius jis sukvietė taurei šampano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.