Nepilnametei manekenei Grėtei Raudytei amžiaus cenzas negalioja

Gražuolė Grėtė Raudytė šeštadienio naktį praleido šėldama klube Palangoje „Mojo Lounge“. 17-metė manekenė ne tik pateko į naktinį klubą, bet ir netrukdoma kilnojo šampano taures.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2014-06-08 19:39, atnaujinta 2018-02-13 01:43

Kelis šimtus litų kainuojančio šampano butelių ir taurių nuotraukas nepilnametė pati paviešino socialiniame tinkle „Instagram“. Štai Grėtės nuotraukas su šampano taurėmis išplatino pats „Mojo Lounge“.

Į šį naktinį klubą įleidžiami asmenys tik nuo 21 metų. Kaip nepilnametė pateko į vakarėlį, „Mojo Lounge“ bendraturtis Giedrius Ambrazevičius negalėjo paaiškinti.

„Nebent ji atėjo su tėvais, - iš pradžių logiško paaiškinimo ieškojo verslininkas. - Suprantate, tai yra paplūdimys. Jeigu nepilnamečiai sėdi paplūdimyje, tu negali jiems liepti išeiti. Tai yra vieša vieta.“

Vėliau, paaiškinus, kad G.Raudytė užfiksuota sėdinti naktinio klubo viduje, G.Ambrazevičius patikino, kad šioje situacijoje nėra nieko blogo, jeigu ji nevartojo alkoholio. Pasak jo, iš baltos, specialiai šampanui „Moët & Chandon“ skirtos taurės G.Raudytė gėrė ne ką kita, o mineralinį vandenį.

G.Raudytė išgarsėjo Lietuvoje po to, kai įveikė kelias dešimtis modelių iš viso pasaulio ir pateko į amerikiečių realybės šou „Model Turned Superstar“ finalą. Tad jau šią vasarą Grėtė stos į kovą kartu su garsiaisiais „Victoria’s Secret“ angelais ir kausis dėl 1 mln. JAV dolerių bei teisės sukurti vaidmenis trijuose Holivudo filmuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.