Gražuolė R. E. Mazurevičiūtė: „Vestuvės - ne nervų išbandymas“

„Reikia Mantą pasikviesti. Gal supras užuominą“, – staipydamasi su vestuvine suknele prieš veidrodį kvatojosi „Mis Lietuva 2013“ karūnos savininkė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (22 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2014-06-10 12:45, atnaujinta 2018-02-13 00:23

Užupyje įsikūrusiame dizainerio Liutauro Salasevičiaus salone „Madam pareis vėliau“ atsidūrėme neatsitiktinai. Tuoj prasidės ne tik vestuvių sezonas, bet ir nauji gražiausios lietuvaitės rinkimai. Rūta juokėsi, kad po jų galės šiek tiek atsikvėpti ir pasvajoti apie šeiminį gyvenimą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Kaip ir visos mergaitės, vaikystėje svajojau, kaip vieną dieną pasipuošiu gražia balta suknele ir žengsiu prie altoriaus. Tikiuosi, kad ta diena ateis.

Tačiau šiuo metu turiu kitokių tikslų. Pirmiausia noriu pabaigti studijas, o tada galėsiu ir apie šeimą pagalvoti“, – kiek surimtėjusi pasakė gražuolė.

Iki šiol rimtai apie vestuves nesvarsčiusi Rūta susimąstė, kad šiai šventei ji samdytųsi vestuvių planuotoją. Mergina įsitikinusi, kad profesionalus žmogus ne tik galėtų geriau įgyvendinti jos idėjas, bet ir leistų išvengti streso.

„Prisimenu, buvo televizijos laida „Nuotakos siaubūnės“. Labai nenoriu tokia būti“, – juokėsi mergina.

R.E.Mazurevičiūtės nuomone, vestuvės neturėtų tapti nerviniu išbandymu. Juk ne veltui jos vadinamos didžiausia gyvenimo švente.

Prabangių iškilmių gražuolė taip pat nenori. Rūtai svarbiausia, jog jai pačiai ir jos brangiausiems žmonėms vestuvės būtų smagios ir tokios įsimintinos, kad būtų ką vaikams ir anūkams papasakoti.

„Galbūt kažkam santuoka tėra antspaudas pase, tačiau aš tam nepritariu. Jei nesi nieko pasirašęs, neturi to antspaudo ir nesi prisiekęs prieš Dievą, gali kitą dieną imti ir paprasčiausiai išeiti. Štai santuoka yra sąjunga visam gyvenimui“, – įsitikinusi R.E.Mazurevičiūtė.

Mergina patikslino, kad jai Santuokos sakramentas labai svarbus ne tik dėl dvasinės reikšmės, bet ir dėl teisinių dalykų. Teisę studijuojanti Rūta pastebėjo, kad šeimos apibrėžimas įstatyme turi daug spragų. Vestuvių tradicija, jos nuomone, leidžia išvengti tam tikrų nemalonių nesusipratimų.

Daugiau skaitykite „Lietuvos ryto“ žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.