Simona Bandita: „Moters kosmetinės geriausias turinys - pinigai“

Žinoma radijo stoties ZIP FM vedėja charakteringoji Simona Albavičiūtė–Bandita ir žavioji aktorė Redita Dominaitytė trečiadienio rytą praleido mokantis subtilių grožio pamokų. Sostinėje įsikūrusiame „Amberton“ viešbutyje vyko šios vasaros naujausių makiažo tendencijų pristatymo renginys.

Pristatytos madingiausios vasariškos makiažo tendencijos.<br>T.Bauro nuotr.
Pristatytos madingiausios vasariškos makiažo tendencijos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 1:40 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:50 PM

Renginio metu kosmetikos kompanija „Mary Kay“ pristatė madingiausias vasariškas spalvas ir kosmetikos priemones – be kurių nė žingsnio. Vasariško makiažo modeliais tapo Simona Albavičiūtė–Bandita ir aktorė Redita Dominaitytė.

Simona Bandita prisipažino, kad pati nemoka dažytis ir kiekvieną dieną stengiasi nealinti veido odos. Jai pritarė ir žinoma aktorė Redita.

„Mano kosmetinėje galite rasti kreminę pudrą, akių pieštuką ir tušą, o geriausias moters kosmetinės turinys – pinigai“,- juokėsi Simona.

Profesionali visažistė Jelena Liaudinienė moterims atliko dviejų tipų makiažą - tamsesnį, tinkantį vakarui ir natūralų, tinkantį kiekvienai dienai. Jelena patarė vasarą visoms išlikti natūralioms ir saikingai naudoti makiažo priemones.

„Šiais metais madinga skaisti, nepriekaištingai padengta, kartu ir nuo žalingo aplinkos poveikio apsaugota veido oda. Dar pernai karaliavęs blyškumas šiemet užleido vietą sveikai, natūraliai veido odai. Renkantis akių šešėlius tinkamas pasirinkimas – lengvi ir šilti, tačiau sodrūs ir ilgai išliekantys atspalviai. Verta dėmesį atkreipti ir į lūpas – jos turi skaniai kvepėti, gundančiai atrodyti ir vilioti ryškiomis vaisių ir uogų spalvomis“, - pasakojo visažistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.