G. Gurevičiūtė atskleidė, koks yra jos svajonių automobilis

Viena gražiausių Lietuvos moterų tituluojama Gintarė Gurevičiūtė neabejoja, kad visos svajonės įgyvendinamos, jeigu ištikrųjų „degi“ troškimu ir savo mintis paverti tikslais. „Martini Racing“ komisijos narė nutarė pasidalinti viena jų ir atskleidė svajonių automobilį.

Gintarės Gurevičiūtės svajonių automobilis - „Porsche 911“.
Gintarės Gurevičiūtės svajonių automobilis - „Porsche 911“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 11:33 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:05 AM

„Jeigu rinkčiausi sportinį automobilį, tai būtų tik „Porsche 911“, nes jis geriausias. Tai patvirtina ir kasmetiniai rekordiniai šių automobilių pardavimai. Juos renkasi, ne tik įprasti vartotojai, bet ir profesionalai, kad ir garsiausias musu šalies lenktynininkas Benediktas Vanagas. Tokio žmogaus kompetencija niekada nedrįsčiau abejoti“, - sako G. Gurevičiūtė.

Šiemet „Martini“ pristatė išskirtinį „Martini Racing“ konkursą, kurio metu vienas iš dalyvių laimės kelionę į Monzą ir turės galimybę tapti „Porsche 911“ automobilio savininku. G. Gurevičiūtė, tikina, kad ji jau vaikystėje jautė aistrą kelionėms ir automobiliams. „Vaikystėje buvau kiek berniokiška ir dažnai rinkdavausi mieliau mašinėles nei lėles. Jau tuo metu mano mažajame garažiuke puikavosi sportiniai „Porsche“ modeliukai“, - vaikystę prisimena G. Gurevičiūtė.

Savo ekstremalumu garsėjanti įžymybė, iš dalies sutinka su visuomenėje paplitusiu stereotipu, kad prabangius „žaisliukus“ labiausiai mėgsta vyrai, tačiau skuba patikinti, kad automobiliais besidominčios moterys tai daro kur kas giliau. Gintarė Gurevičiūtė sako, kad jau žino ir maršrutą, kuriuo keliautų vos atsisėdusį į „Porsche 911“ automobilį. „Ko gero, būtų labai simboliška apkeliauti gražiausias Vokietijos vietas. Juk iš ten kilo ši legenda, be to, Vokietijoje – didžiausias leistinas greitis greitkeliuose. Turėti tokį automobilį, važinėti 50km./h. greičiu ir neišbandyti jo galios spustelint akseleratoriaus pedalą, būtų tikra nuodėmė“, - sako G. Gurevičiūtė.

Kalbėdama apie nuodėmes ir neišbandytas galimybes, „Martini Racing“ komisijos narė ragina ir skaitytojus nelikti abejingiems savo svajonėms: „Tai ką turiu, mėgiamą darbą, pergalę šokių projekte ir sėkmę asmeniniame gyvenime pasiėmiau pati. Siekdama užsibrėžtų tikslų, klumpu, keliuosi ir einu toliau. Noriu paraginti žmones nebijoti svajoti, svajones paversti tikslais ir atrasti stiprybės savyje juos įgyvendinant. Pergalė pasiekiama kiekvienam, tereikia šiek tiek ryžto ir atkaklumo. Gana stebėti, kaip sėkme mėgaujasi kiti, išsikovokite savo kelialapį į Monzoje vyksiančias lenktynes su galimybe tapti prabangiojo „Porsche 911“ savininkais. Tapkite nugalėtojais.“

„Martini“ kviečia skubėti svajoti ir varžytis dėl VIP bilieto į Monzą su galimybe tapti „Porsche 911“ automobilio savininku. Tereikia apsilankyti „Martini“ puslapyje ir įveikti tris žaidimo etapus. Pirmajame turite pademonstruoti savo reakcijos įgūdžius ir kuo greičiau užvesti virtualų lenktyninį automobilį. Antras žingsnis – virtualiame vakarėlyje susidaužti taurėmis su svečiais. Ir paskutinis - svarbiausias žingsnis – kuo originaliau atsakyti į klausimą: „Kodėl būtent jūs verti laimėti „Porsche 911“ automobilį. Būkite atsakingi, nevairuokite išgėrę. Žaidimas trunka tik iki liepos 15 dienos. Skubėkite išpildyti savo svajonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.