Mia ir vėl džiaugiasi meile futbolininkui Edgarui Jankauskui

Gegužės pabaigoje išgyvenę skyrybų dramą Mia ir E.Jankauskas vėl vienas kitam puoselėja šiltus jausmus ir to neketina slėpti. Apie tai dainininkė šeštadienio naktį paskelbė savo socialinio tinklo paskyroje. „Įsipareigojusi“, – taip savo statusą pažymėjo atlikėja.

Dainininkė Mia ir futbolininkas E.Jankauskas santykių dramą išgyveno gegužės pabaigoje.
Dainininkė Mia ir futbolininkas E.Jankauskas santykių dramą išgyveno gegužės pabaigoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2014, 12:45 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:23 AM

Bičiuliams puolus sveikinti ir klausinėti, kas tas laimingasis, dainininkė neslėpė: „Vėl. Šįkart su savo meile. E.J. Meilė daro stebuklus, aš gyvenu tik kai jis šalia“, – komentavo dainininkė.

Ji pasikeitė ir savo viršelio nuotrauką. Naujojoje puikuojasi angliškas užrašas, kad angelams paklausus, ką labiausiai myliu gyvenime, atsakysiu; „Tave“. Po nuotrauka atlikėja užrašė, kad meilė gyvenime tikrai yra ir ji beprotiškai įsimylėjusi.

Skyrybų dramą pora išgyveno gegužės pabaigoje, kai Edgaras sostinės kavinėje buvo pastebėtas su kita mergina Jurgita. Ant stalo pūpsojo gėlės.

„Ir vis dėlto turiu pranešti su giliu liūdesiu, kad visi vyrai kiaulės... O tie, kurie dar nespėjo tokiais pabūti, tegu susimąsto... Amen“, – savo socialinio tinklo paskyroje apie tai, kad sugriuvo jos santykiai su futbolininku E.Jankausku, tuomet rašė nusivylusi dainininkė Mia. Vėliau užrašas buvo ištrintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.