Gintarė Karaliūnaitė dabar ir prieš 15 metų

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė yra viena iš tų scenos žvaigždžių, kurios nebijo eksperimentuoti. Ko gero, labiausiai žinoma moteris per pastaruosius 15 metų eksperimentavo su savo šukuosenomis, plaukų spalva.

Gintarė Karaliūnaitė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Gintarė Karaliūnaitė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-23 07:42, atnaujinta 2018-02-11 19:24

Nors G.Karaliūnaitė iš prigimties yra garbanotų plaukų, jų kirpimas išties kito: ji kadaise turėjo ir tiesintų plaukų šukuoseną, ir trumpai pakirptus plaukus, ir kirpčiukus. Be to, atlikėja niekada nebijodavo keisti plaukų spalvos: gerbėjai ją prisimena buvus ne tik blondine, bet ir rudaplauke viliokle.

Bėgant metams keitėsi ir G.Karaliūnaitės aprangos stilius. Prieš 10 ar daugiau metų moteris nevengdavo išties seksualių ir provokuojančių drabužių – su tokiais ji pasirodydavo ant scenos. Šiuo metu atlikėjos stilius kur kas kuklesnis, tačiau ir ne ką prastesnis.

Portalo Lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti G.Karaliūnaitės nuotraukas, darytas prieš beveik 15 metų ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.