Aleksandras Pogrebnojus nukeliavo dvidešimt metų atgal

Šiandien vasaros sostinėje - Nidoje - madai ir stiliui duris atvėrė V. Ir K. Mizgirių namai. Čia dvidešimties bendrų kūrybinių metų jubiliejų minintis žymiausias Lietuvos dizainerių duetas - A&V - Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė - pristatė paslaptingą ir nostalgišką savo kolekcijų fotografijų parodą.

Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė - pristatė paslaptingą ir nostalgišką savo kolekcijų fotografijų parodą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė - pristatė paslaptingą ir nostalgišką savo kolekcijų fotografijų parodą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2014, 9:29 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:35 PM

Žinomi lietuviškos intelektualios mados atstovai niekuomet nesistengė bėgti paskui skubantį komercinės mados traukinį, tad kolekcijos ir fotosesijos – apgalvotos, rengtos su atsidavimu ir pasimėgavimu.

„Šioje parodoje stengėmės sutalpinti savo 20 metų kūrybos istoriją. Kviesime žiūrovus stabtelėti ir susimąstyti.

Ši idėja mano galvoje kirbėjo jau senai... Įdomu grįžti atgal ir įvertinti ne tik savo kūrybą, bet ir fotografų skonį. Pasiruošti šiai parodai reikėjo skirti pusė metų“, - pasakojo A.Pogrebnojus.

Parodoje  galima išvysti dar niekad neeksponuotų nuotraukų. Pasak dizainerio A.Pogrebnojaus, ši paroda - tarsi kelionė  į praeitį, bet tuo pačiu - ir žingsnis  į ateitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.