Ela Tatarinova: „Jūrmaloje grožis užgožė politiką“

Didžiulio susidomėjimo ir dviprasmiškų vertinimų sulaukęs Latvijos muzikos festivalis „Novaja volna“ dizainerei Elai Tatarinovai padovanojo daugybę naudingų pažinčių. Mat Jūrmaloje prieš festivalį ji atidarė savo mados namų „Femmes Fatales“ saloną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2014, 5:57 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:01 PM

Mat būtent garsiajame Latvijos kurorte susirenka daug jos draugų, pažįstamų, o muzikos festivalis sutraukia svečių iš įvairiausių šalių.

„Mes išėjome į pasaulį – jame labai smagu“, – juokėsi kūrėja.

„Matau, kad salonas virto susitikimų vieta. Užėjusi pasimatuoti suknelės dama čia užtrunka kelias valandas, mėgaudamasi grožiu, šampanu, gardėsiais, bendravimu“, – savo įspūdžiais dalijosi „Femmes Fatales“ viešųjų ryšių vadovas Edvardas Žičkus.

Diskusijų apie paskelbtas nepageidaujamas Rusijos žvaigždes, palaikančias kategorišką Vladimiro Putino politiką, lietuviai negirdėjo, nors susidurti su koncerto atlikėjais teko ne kartą. Pavyzdžiui, po koncerto E.Tatarinovą susirado garsios grupės „Viagra“ atlikėja Nadežda Granovskaja, rytą turėjusi išskristi. Susitikimas naktį salone baigėsi tuo, kad popžvaigždė į lagaminus susipakavo ir keletą Elos kurtų apdarų.

Greičiausiai jais bus nudžiuginta ir kitos Rusijos įžymybės – aktoriaus Sergejaus Svetlakovo – žmona, nes jis labai domėjosi E.Tatarinovos kūryba.

Ką gali žinoti, galbūt „Femmes Fatales“ rūbais pasipuoš ir estrados primadona Ala Pugačiova – kūrėjos komandą ji pasikvietė vakarienės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.