Besilaukianti Agnė Jagelavičiūtė reklamoje įsiamžino pusnuogė

Penktadienį internete pasirodė reklaminės masažų salonų „East Island“ nuotraukos, kuriose kūdikio besilaukianti stilistė Agnė Jagelavičiūtė pozavo pasipuošusi tik apatiniais.

Besilaukianti Agnė Jagelavičiūtė pozavo SPA centro reklamai.<br>G.Žilinsko nuotr.
Besilaukianti Agnė Jagelavičiūtė pozavo SPA centro reklamai.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2014, 3:32 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:22 AM

Tokiomis drąsiomis nuotraukomis SPA centrų tinklas nusprendė pareklamuoti nėštukėms skirtas procedūras. Įmonės socialinio tinklo puslapyje „Facebook“ rašoma: „Pailsėjusi būsima mama – graži ir laiminga mama!“.

Būtent taip šiose nuotraukose atrodo ir pati A.Jagelavičiūtė. Nuotraukoms pozuojančiai besilaukiančiai stilistei atliekama masažo procedūra.

Išskirtinėje fotosesijoje A.Jagelavičiūtę įamžino vienas garsiausių šalies fotografų Gediminas Žilinskas.

„Drąsiai“, – paklaustas, kaip vyko Agnės fotosesija, šypsojosi garsus fotografas Gediminas Žilinskas. Jis pasakojo, kad su Agne kartu dirba ir šiltai bendrauja jau daug metų – vienose jo fotosesijose ji yra stilistė, o kitose – modelis.

„Tai, kad ji laukiasi, matėsi tik iš padidėjusio pilvuko – fotosesijos metu nejutau  jokių nėščioms neva būdingų kaprizų ar ožių. Fotosesija vyko labai smagiai, linksmai, buvo pavydėtinai pakilios nuotaikos“, – pasakojo G.Žilinskas.

Žinomas fotografas juokėsi, kad tailandietės masažas Agnei taip patiko, o švelnios rankos ją taip atpalaidavo, kad befotografuodamas garsiąją nėštukę ir pats panoro išmėginti  tokį profesionalų masažą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.