Naujo serialo pristatyme pasirodė būrys žvaigždžių

Pirmadienio vakarą sostinės senamiesčio terasoje „Mano kiemas“ įvyko naujausio lietuviško serialo „Meilė kaip mėnulis“ pristatymas. Nuotaikingo vakarėlio metu buvo galima išvyti būrį žinomų šalies aktorių, prodiuserių ir muzikantų.

Serialio „Meilė kaip mėnulis“ pristatymo akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Serialio „Meilė kaip mėnulis“ pristatymo akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2014, 7:15 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:42 AM

Serialo, kurį jau nuo rugsėjo 8 dienos bus galima išvysti per LRT televiziją, pristatymo metu buvo atskleista ne tik, kokie garsūs aktoriai jame vaidins, bet ir apie ką suksis visas siužetas.

Vakaro metu daug ką nustebino aktorės Justės Zinkevičiūtės atliktas šokis. Pasirodo, visas serialo veiksmas bei personažų gyvenimas bus susijęs su šokiu.

Vakaro metu serialo prodiuseris Povilas Skaisgirys džiaugėsi, kad „Meilė kaip mėnulis“ taps dar vienu prodiuserių kompanijos „Videometra“ prodiusuotu serialu, rodomu per nacionalinę televiziją. Anot jo, tai ne tik džiaugsmas, bet ir įsipareigojimas dar labiau pasitempti.

Serialo režisierius Kęstutis Jakštas pristatymo metu atskleidė, kokius veidus žiūrovai išvys seriale. Jame vaidins ne tik būrys jaunų aktorių, bet ir tokie žinomi aktoriai kaip Kostas Smoriginas, Dalius Mertinas ar Gintaras Mikalauskas. Jauniausia serialo aktore tapo vos 9 mėnesių mergaitė, o vyriausia visame būryje - 82-iejų sulaukusi legendinė teatro ir kino aktorė Elvyra Žebertavičiūtė.

Vakaro vinimi tapo išskirtinė ir netikėta fotosesija. Kadangi serialo pristatyme dalyvavo ir pats LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius, jis buvo išrinktas garbingiausiu vakaro svečiu. Ta proga A.Siaurusevičiaus nuostabai buvo atidengtas jį imituojanti realaus ūgio fotografija-stendas. Tad visi renginio svečiai turėjo galimybę įsiamžinti su to vakaro žvaigžde.

„Ne kiekvienam tenka garbė pabūti šalia daug pasiekusių, įtakingų žmonių, tuo labiau su jais nusifotografuoti. Tad šiandien, mieli svečiai, norime jums surengti ypatingą fotosesiją su ypatingu žmogumi, su vienu įtakingiausių ir žinomiausių vyrų šalyje – su LRT generaliniu direktorium Audrium Siaurusevičium,- pristačiusi „Meilė kaip mėnulis“ kūrybinę komandą su šypsena ėmė pasakoti „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė. - Tik leiskite šį tą patikslinti. Gerbiamas direktorius, kaip ir pridera svarbioms asmenybės, turi savo dublerį-kaskadininką, kuris jį pavaduoja tokiose sudėtingose situacijose, kaip kad ši fotosesija. Tad, mieli svečiai, eime įsiamžinsime su itin tikrovišku LRT generalinio direktoriaus dubleriu. Tokios nuotraukos yra vertos rėmelio! Jūsų draugai, išvydę nuotraukas, tikrai nesupras, jog čia maža apgaulė."

Be nuotaikingos fotosesijos LRT serialo „Meilė kaip mėnulis“ pristatymo svečių laukė ir daug kitų staigmenų – serialui muziką sukūrusios grupės „Makchu Pikchu“ gyvo garso koncertas, vieno pagrindinių vaidmenų atlikėjos Justės Zinkevičiūtės šokis, pažintis su serialo kūrybine komanda. Nepaisant rudeniškos vėsos svečiai vakarėlyje užsibuvo iki vėlumos. LRT eteryje rugsėjo mėnesį startuojančio serialo „Meilė kaip mėnulis“ siužetas atskleis TV šokių projekto kūrėjų ir dalyvių gyvenimus, užkulisiuose verdančias aistras ir rezgamas intrigas. Prie serialo vairo stojo žinomas režisierius bei aktorius Kęstutis Jakštas. LRT žiūrovai seriale išvys daugybę puikių aktorių: Mykolą Vildžiūną, Elvyrą Žebertavičiūtę, Justę Zinkevičiūtę, Justiną Nemanytę, Dalių Mertiną, Vaidą Lisikaitę ir kitus. Serialą kuria prodiuserių kompanijos „Videometra“ ir „Singing fish“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.