Šveicarai apie konfliktą su R.Kirilkinu: „Gavome spjūvį į veidą“

„Ruslanas Kirilkinas meluoja“, – tvirtina Šveicarijos (Jonavos r.) šventės organizatoriai. Viename naujienų portalų sekmadienį pasirodęs straipsnis, kuriame atlikėjas kalba apie „Šveicarijoje trykštančius kraujus“, „daug policijos“ ir „nepadorius gestus“ yra grubus melas.

Jonaviškiai pripažįsta, kad dėl saugumo R.Kirilkiną apsaugos darbuotojai išties išlydėjo per atsarginį išėjimą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jonaviškiai pripažįsta, kad dėl saugumo R.Kirilkiną apsaugos darbuotojai išties išlydėjo per atsarginį išėjimą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

jonavoszinios.lt

Sep 8, 2014, 8:04 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:30 PM

„Visų pirma, jis pats apgavo mus ir neatvyko laiku. Atlikėjo koncertas buvo suplanuotas dešimtą valandą vakaro, tačiau renginio dieną, gerokai po pietų, paskambino jo vadybininkas ir pasakė, kad bus tik vidurnaktį.

Ką daryti? Programa suplanuota, o atlikėjo nėra. Vėliau vadybininkas dar kartą paskambino ir pranešė, kad vėluos „tik“ vieną valandą. R.Kirilkino koncertas prasidėjo ne 22 valandą, kaip buvo suplanuota, o 23 valandą. Ir žmonės dėl to tikrai buvo nepatenkinti“, – kalbėjo šventės organizatoriai.

R.Kirilkino pasirodymas praėjo ramiai ir be konfliktų su publika – tą, teigia šveicarai, gali patvirtinti visi, buvę šventėje.

„Nesąmonė yra ir tai, kad Šveicarijoje mušėsi gaujos ir tryško kraujai. Tai melas. Į šventę nebuvo kviesta policija, jokių incidentų nebuvo. R.Kirilkinas taip pat pasakoja, kad jį lydėjo policija, tačiau policijos pareigūnų iš viso nebuvo.

Mes specialiai dėl jo pasamdėme saugos tarnybą, ir atlikėjo saugumą šventėje turėjo užtikrinti keturi apsaugos darbuotojai“, – tvirtino jonaviečiai.

Pats R.Kirilkinas teigė, kad išvydo daugybę policijos pareigūnų, kurie saugojo sceną ir jį patį.

„Jų nebuvo. Mes pirmą kartą samdėme ir saugos tarnybą, ir tik todėl, kad būtų apsaugotas garbusis atlikėjas. Paprastai visos mūsų šventės praeina ramiai ir apsaugos darbuotojų pagalbos neprireikia“, – pasakojo organizatoriai.

Šveicarija yra rami seniūnija, čia įsikūrę pasiturintys žmonės, gyvena daug medikų, rajono tarybos narių, verslininkų.

Nors prieš R.Kirilkiną koncertavęs S.Donskovas po pasirodymo garso operatoriui paspaudė ranką ir padėkojo už kokybišką įgarsinimą, viso koncerto metu nuo scenos R.Kirilkinas laidė pastabas dėl nekokybiško įgarsinimo.

„Žmones tai erzino, tai natūralu. Vietoje to, kad bendrautų su publika, atlikėjas per visą koncertą reikalavo tai „aukštų“, tai „žemų“, tai „daugiau garso“. Nors šventes organizuojame jau daug metų, tačiau pirmą kartą išvydome tokį arogantišką atlikėją. Taip, galbūt jis buvo pavargęs, nes tą dieną tai buvo ne pirmasis jo pasirodymas, tačiau nei žmonės, nei mes dėl to nekalti“, – kalbėjo šveicarai.

Jonaviškiai pripažįsta, kad dėl saugumo R.Kirilkiną apsaugos darbuotojai išties išlydėjo per atsarginį išėjimą.

„Bet ne dėl to, kad kažkas jį puolė. Toli gražu. Mes esame girdėję atvejus, kuomet R.Kirilkinas nukentėjo anksčiau, todėl tiesiog stengėmės jį apsaugoti. O vietoje padėkos gavome spjūvį į veidą“, – piktinosi šveicarai.

Šventės organizatoriai neneigia, kad važiuojantį R.Kirilkino automobilį kažkas apmėtė kiaušiniais.

„Ir kas pasakys, kodėl? Ar dėl to, kad žmonės jo vėluojančio laukė, ar dėl to, kad juos suerzino jo nuo scenos demonstruojama arogancija? O gal ir dėl kitų priežasčių? Kas žino.

Dėl šio incidento ir mes apgailestaujame, tačiau jokių R.Kirilkino laukiančių gaujų Šveicarijoje nebuvo“, – pasakojo šventės organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.