Tituluota gražuolė S. Chlevickaitė nebijo bankroto bylos

„Viskas gerai, nėra jokios sensacijos – bankroto bylos yra normalus problemos sprendimo būdas pasaulyje, tik Lietuvoje tai sudėtinga“, - sakė buvusi dainininkė, renginių organizatorė Sandra Chlevickaitė.

Sandra Chlevickaitė nusiteikusi ramiai - ji tiesiog sprendžia savo finansines problemas.<br>Nuotr. iš „Lietuvos ryto" archyvo
Sandra Chlevickaitė nusiteikusi ramiai - ji tiesiog sprendžia savo finansines problemas.<br>Nuotr. iš „Lietuvos ryto" archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2014, 5:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:59 PM

Dėl bankroto bylos ji kreipėsi į teismą. Tikisi sėkmingos proceso eigos ir, žinoma, jo rezultato.

Mis Lietuva 1996“ titulo savininkė sakė esanti optimistė ir tikrai neatsidurs gatvėje, nes visuomet buvo veikli ir darbšti. S.Chlevickaitė augina du sūnus – 12 metų Augustą ir 6 metų Emilį. Vyriausiosios atžalos ji susilaukė su garsiu krepšininku Šarūnu Marčiulioniu.

Nesmagioje situacijoje Sandra atsidūrė įsigijusi milijono litų vertės namą. Dalį sumos už jį ketino atiduoti pardavusi turimą butą. Bet 2008-aisiais smogusi krizė sujaukė visus planus – buto niekas nepirko, namas su kiekviena diena prarasdavo vertę, kol moteris jį pardavė, bet vis tiek bankui liko skolinga apie 500 tūkst. litų.

„Paskolą ėmiau likus savaitei iki krizės – manęs banke niekas net neperspėjo, o juk tuo metu kaip tik laukiausi. Dabar kas mėnesį atiduoti maždaug po 5 tūkstančius litų man tikrai per sunku“, - pareiškė abejonę moteris.

Tačiau ji rankų nenuleidusi, naktimis miega ramiai ir daug kam galėtų patarti imtis būtent tokių veiksmų – bankroto bylos.

„Normalūs žmonės mane supras. Kaip tik būtų neprotinga šį reikalą palikti savieigai – turiu pavyzdžių, kaip tai išsprendžiama civilizuotai. Reikia mėgautis gyvenimu, kad ir kokių kokių išbandymų jis pasiūlytų“, - atsiduso S.Chlevickaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.