Gražuolės R. E. Mazurevičiūtės žinias liudija diplomai

Krašto apsaugos savanorė, studentė ir „Mis Lietuva 2013“ titulo laimėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė gali pasigirti ne vienu apie įgytas žinias liudijančiu sertifikatu ir diplomu.

R.E.Mazurevičiūtė žino, kad ieškant darbo puikiai mokėti užsienio kalbas yra didelis privalumas.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
R.E.Mazurevičiūtė žino, kad ieškant darbo puikiai mokėti užsienio kalbas yra didelis privalumas.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 11, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:25 PM

Mergina įsitikinusi: kuo daugiau mokėsi ir žinosi, tuo įdomiau gyvensi, ilgiau nepasensi, turėsi geresnį darbą ir būsi naudingas kitiems.

Dar mokydamasi vidurinėje mokykloje kaunietė po pamokų laiko neleido veltui. Ji ėjo į muzikos mokyklą, šokių būrelį, papildomai lankė anglų ir rusų kalbų kursus.

R.E.Mazurevičiūtė taip pat turi informacinių technologijų kursų baigimo diplomą. Prieš dvejus metus ji pusmetį gilino kompiuterinių programų žinias.

Nors pastaraisiais metais iš tituluotos gražuolės daugiausia laiko atima teisės magistro studijos universitete, mergina randa laiko ir kitiems užsiėmimams.

R.E.Mazurevičiūtė dešimtus metus lanko šokių mokyklą ir toliau nuolat tobulina kalbų įgūdžius.

„Praėjusią vasarą nuotoliniu būdu mokiausi Teksaso technologijų universitete, kur dar labiau pagilinau ne tik teisės, bet ir anglų kalbos žinias. Nuo šio rudens vėl lankysiu privačias anglų ir rusų kalbų pamokas pas mokytojus“, – pasakojo kaunietė.

R.E.Mazurevičiūtė žino, kad ieškant darbo puikiai mokėti užsienio kalbas yra didelis privalumas. Tai taip pat praverčia keliaujant po užsienio šalis, tvarkant įvairius dokumentus.

Šį rudenį kaunietė pradės lankyti dar ir makiažo kursus, kuriuos gavo dovanų. „Sulaukusi šios dovanos labai apsidžiaugiau ir nutariau kibti į mokslus. Manau, kiekvienai moteriai svarbu išmokti pabrėžti savo grožį, todėl makiažo pamokos labai pravers. Kas žino, kaip gyvenimas pasisuks. Galbūt tai taps mano pomėgiu, o gal net pragyvenimo šaltiniu“, – atvirai kalbėjo R.E.Mazurevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.