Agness Landau pavydi savo mylimojo

Dar neseniai jį kalbinusieji pasitikslindavo, kaip geriau kreiptis – Rauliu ar Agness, vyriška ar moteriška forma. Dabar 20-metis azerbaidžanietis Raulis Mammadlis norėtų būti vadinamas Agness Landau ir tvirtina: labai gerai apgalvotus žodžius „Aš tave myliu“ lietuviui Danieliui ištarė kaip mergina.

Dabar 20-metis azerbaidžanietis Raulis Mammadlis norėtų būti vadinamas Agness Landau.
Dabar 20-metis azerbaidžanietis Raulis Mammadlis norėtų būti vadinamas Agness Landau.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

2014-09-22 07:08, atnaujinta 2018-01-30 04:37

Agness neabejoja stipriais savo jausmais – meilė lietuviui privertė ją pakeisti gyvenimo planus. Ji buvo nusprendusi vykti į Italiją ieškotis darbo, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

„Turėjau išvykti iš Lietuvos ir nebegrįžti, bet išvakarėse atėjo mano mylimiausias. Apkabino. Mačiau, kad jam tikrai sunku, – socialiniuose tinkluose rašė Agness. – Jis verkė. Pirmą kartą gyvenime mačiau, kaip vaikinas dėl manęs verkia. Tai buvo labai malonu. Jis manęs paprašė neišvykti iš Lietuvos ir pažadėti būti kartu.“

Agness prisipažino darbo neturinti iki šiol. Iš ko gyvena? „Visi juk turime šiokių tokių santaupų“, – aiškina šiek tiek lietuviškai kalbanti mergina. Mintys jai laisviau liejasi rusiškai.

Agness prisipažįsta per pasirengimą lyties keitimo operacijai priaugusi 12 kilogramų. Ji turėjo pereiti hormonų terapiją. Po jos nustojo želti barzda, padidėjo krūtinė ir suapvalėjo klubai.

Ar manekenės darbą išbandžiusi Agness nebus per apvali ant podiumo? „Kai vaikščiojau podiumu, svėriau vos 50 kilogramų, – sakė 178 cm ūgio mergina. – Paskaičiuokite, ar labai stora dabar.“

Garsiausio Lietuvos transvestito gyvenimą jau galima stebėti ir iš arti. Portalo lrytas.lt televizija pradėjo rodyti naują projektą „Blogometras“, kuriame dešimt interneto sensacijomis vadinamų jaunuolių varžysis dėl geriausio vaizdinių tinklaraščių kūrėjo vardo.

Projekto dalyviai pasirengę žiūrovus stebinti, linksminti ir netgi šokiruoti.

Prieš interneto vaizdo kameras Agness viešojoje vietoje nusimetė drabužius.

Viešai apsinuoginti jūs, regis, nebijote. Tai apnuogintais sėdmenimis lakstote po Vingio parką, tai įkeliate šokiruojančių nuotraukų į savo feisbuko paskyrą. Dabar štai – naujas projektas. Smagu jame dalyvauti? – paklausiau pašnekovės.

– Šokiruojančios užduotys man patinka. Jas nufilmuoju labai greitai – vos per kelias minutes. Įdomu stebėti tuos vaizdo siužetus pamačiusių žmonių reakciją. Norisi, kad kuo daugiau žmonių pamatytų spalvingas asmenybes, ir ne tik feisbuke. Kadangi neturiu kompleksų, manau, ir visi kiti turi jų atsikratyti.

Ką jums jau teko daryti?

– Apsinuoginusi vaikščiojau viename iš sostinės miegamųjų kvartalų. Jei būčiau su bikiniu pasirodžiusi Gedimino prospekte, manau, žmonės nebūtų taip stebėjęsi. O ten visi žiūrėjo išsižioję.

Laisvai jautėtės?

– Netvirtinu, kad esu idealios figūros. Bet savimi nuolatos rūpinuosi. Tiesa, pastaruoju metu beveik nieko kito nedarau, kaip tik miegu ir valgau.

Per keturis mėnesius priaugau 12 kilogramų. Net storule save dabar vadinu. Žinoma, svoriui įtakos turėjo ir hormonų terapija.

– Kaip feisbuko lankytojai reaguoja į atvirus jūsų prisipažinimus?

– Buvau paskelbusi nuotraukų ir vaizdo įrašą su buvusiu vaikinu – per pusę valandos sulaukiau kelių tūkstančų peržiūrų. Tačiau teko viską ištrinti, nes merginos pradėjo siųsti savo krūtų ar kitokias intymias nuotraukas ir vilioti mano mylimąjį. Norėjau ne pasipuikuoti, o parodyti savo jausmus, tačiau sulaukiau štai ko.

– Esate pavydi?

– Žinoma. Juk visi įsimylėję žmonės yra pavydūs. Ir aš savo mylimojo pavydžiu. Net vyresni vaikai pavydi mamos dėmesio mažesniems broliams ar seserims.

– Prieš trejus metus atvykote į Lietuvą studijuoti Gedimino technikos universitete. Kodėl metėte mokslus?

– Atvykau į Lietuvą būdama 17-os. Beveik visi mano kurso draugai buvo 20-mečiai ar vyresni. Penktadieniais visi eidavo į klubus išgerti, pasilinksminti, o aš kaip mažvaikė likdavau. Niekas manęs kartu neimdavo, nes nenorėjo turėti rūpesčių.

– O! Tai išties rimta priežastis mesti mokslus.

– O ką jūs manote? Viskas baigėsi tuo, kad mečiau mokslus ir ėmiau dirbti kirpėja-stiliste.

– Dabar nedirbate niekur, nebaisu sulaukti juodų dienų?

– Kai labai reikės, darbą susirasiu. O juodų dienų visi sulaukia, bet nereikia dėl to sielotis. Bent jau nesistengti to rodyti.

– Ar gyvendama Lietuvoje laisvai jaučiatės?

– Kaip kada. Prie manęs dažnai prieina merginos ir vaikinai, prašo kartu nusifotografuoti, autografų.

Kartais dėmesys pradeda varginti. Jei nebendrauju, sako, kad esu pasipūtusi, bet juk negaliu ištisai su visais fotografuotis. Nors šiaip dėmesys man patinka.

– Tuomet kodėl norėjote pabėgti į Italiją?

– Dėl darbo. Italijoje turiu pažįstamų, būtų man padėję. Bet meilė grąžino atgal. Pamaniau, kad darbą galima susirasti visur.

– Dirbote modeliu ir stiliste. Kas yra jūsų grožio etalonas?

– Angelina Jolie ir Bradas Pittas.

Tai ne tik grožio etalonas ir mano dievaičiai. Ši pora yra geriausias pavyzdys, kaip reikia susitvarkyti su užgriuvusiu dėmesiu.

Neatsistebiu, kaip gražiai jie sugyvena ir myli vienas kitą. Angelina – mano dievaitė ne tik kaip moteris, bet ir kaip žmogus.

Būdama su mylimuoju aš taip pat sulaukiu daug dėmesio, tai tampa net mūsų kivirčų priežastimi.

– Dalyvaudama „Blogometre“ sulauksite dar daugiau dėmesio.

– Gerai jau vien tai, kad šiame projekte toks žmogus kaip aš gali pasirodyti. Tiesą sakant, anksčiau dėmesio dėl savo lyties sulaukdavau daugiau. Dabar žmonės tapo pakantesni ir normalesni.

– Savo pasirodymu projekte siekiate, kad žmonės taptų pakantesni?

– Kalbėkite, ką norite, bet šiuolaikinis pasaulis priklauso nuo sekso. Gali būti labai talentingas, tačiau jei nebūsi seksualus, nieko nepasieksi.

Pažiūrėkite į šiuolaikines dievaites – dainininkes Nicki Minaj, Seleną Gomez ar Miley Cyrus. Nepakanka tik talento ar grožio. Be seksualumo nieko nebus. Na, ir be meilės.

Dabar net 14-mečiai ieško meilės. Vos pamatę vienas kito nuotrauką siunčia žinutę: „Aš tave myliu.“

Būdama tokio amžiaus galvojau ne apie meilę, o apie tai, kuo tapsiu užaugusi, kai baigsiu mokyklą.

– Nieko nuostabaus. Prisiminkite, kiek buvo Romeo mylimajai Džuljetai.

– O kiek?

– 14-a.

– Tikrai? Bet tai vis tiek nerimta. Netikiu, kad 14-mečiai apie tai ką nors supranta.

– Ar Danieliui šį prisipažinimą ištarėte pirmam?

– Pirmą kartą tai ištariau būdama 18-os. Tuomet irgi viskas buvo rimta, supratau, ką reiškia artimi santykiai su mylimu žmogumi. Na, bet baigėsi taip, kaip baigėsi. Antrąsyk tai ištariau būdama 20-ies.

– Jaučiatės laiminga?

– Kaip sakė viena filmo „Seksas ir miestas“ herojė: „Esu laiminga kiekvieną dieną, bet ne kiekvieną valandą.“ Taip pat galiu pasakyti ir aš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.