Olimpietė Austra Skujytė susilaukė sūnaus

Lietuvos lengvaatletė Austra Skujytė (35) jau daugiau nei mėnesį džiaugiasi motinyste – rugpjūčio 8 dieną su vyru Valdu Grigaliūnu (31) jiedu susilaukė pirmagimio, praneša Žmonės.lt. Laimingi tėvai sūnui davė hebrajišką Jokūbo vardą.

Austra Skujytė.<br>T.Bauro nuotr.
Austra Skujytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 11:21 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 1:49 AM

Kaip praneša portalas, 3,6 kg veriantis berniukas į pasaulį atėjo ypatingu momentu – iki jubiliejinio Austros gimtadienio buvo likusios vos kelios dienos. Rugpjūčio 12-ąją A.Skujytei suėjo 35-eri.

Kviečiame paskaityti prieš beveik du mėnesius portalo lrytas.lt publikuotą interviu su Austra Skujyte - apie sportą ir kūdikio laukimą:

Rugpjūčio 12 dieną 35-ąjį gimtadienį švęsianti lengvaatletė neatmetė galimybės, kad ją savo krykštavimu turėtų pasveikinti ir kūdikis. Jis taps pačia didžiausia dovana sportininkei, dalyvavusiai jau ketveriose olimpinėse žaidynėse ir svajojančiai apie penktąsias Rio de Žaneire.

Likus nebedaug laiko iki gimdymo A.Skujytė stengiasi neatitrūkti nuo sporto. Tai įrodė ir prieš savaitę vykęs Lietuvos lengvosios atletikos čempionatas Kaune.

Slėpdamasi po skėčiu nuo kaitrių saulės spindulių būsima gimdyvė išgyveno tikras sporto aistras – jaudinosi dėl keturių savo auklėtinių startų. Iš jų būsimąją motiną labiausiai pradžiugino šalies čempionėmis tapusios sprinterė Sonata Tamošaitytė ir septynkovininkė Evelina Auželytė.

Daugiau skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.