Žilvinas Grigaitis gimtadienį atšventė netradicinėje erdvėje

Antradienio vakarą šalies pramogų pasaulio atstovas Žilvinas Grigaitis savo bičiulius pakvietė į neeilinį vakarą. Vilniaus senamiestyje įsikūrusioje menininko Lino Cicėno galerijoje jis nusprendė kiek pavėluotai atšvęsti savo 44-ąjį gimtadienį.

Žilvinas Grigaitis (antras iš kairės) ir menininkai Raimundas Švilpa (pirmas iš kairės) bei Linas Cicėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Žilvinas Grigaitis (antras iš kairės) ir menininkai Raimundas Švilpa (pirmas iš kairės) bei Linas Cicėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 8:08 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:23 AM

Tiesa, šventė vyko ne tik galerijoje, bet ir gatvėje – ta proga dalis menininko tapybos darbų buvo išeksponuota tiesiog lauke.

Į šventę atvyko ir nemažai kitų pramogų pasaulio ir elito atstovų. Jie pas šventės kaltininką plūdo nešini gėlėmis ir dovanomis.

Kaip ir visada, prabangą mėgstantis Ž.Grigaitis draugus nusprendė pavaišinti australišku putojančiu vynu ir prabangiu sūriu.

Šventėje, deja, negalėjo dalyvauti Ž.Grigaičio žmona Elle. Ji liko Australijoje, mat dėl darbų neturėjo galimybės atskristi. Tačiau žinomas vyras dėl to per daug nesikrimto – Autralijoje kitą mėnesį jo dar laukia didžiulė šventė su mylimąja ir draugais. Kaip jis pats sakė, gimtinėje papildomą šventę nusprendė surengti dėl to, kad nenuskriaustų čia gyvenančių savo draugų. „Sugalvojau draugus pakviesti vyno taurei ir pasakyti, kad gimtadienį noriu švęsti. Jau greit išskrendu. Elle man sugalvojo tam tikrą dovaną ir teks švęsti gimtadienį su Australijoje gyvenančiais draugais. Ji norėjo mane nustebinti atskrisdama čia, bet verslas ir kiti reikalai vis privertė atidėti atvažiavimą į Lietuvą“, - neslėpė vyras.

Jis atskleidė, kad jau spėjo gauti irkrūvą dovanų: įvairiausių čekių, masažo procedurų, papuošalų. Tačiau Ž.Grigaitis akcentavo, kad ne dovanos yra svarbiausia, o galimybė pabūti su draugais.

„Mano visi gimtadieniai turi specialias vietas. Nusprendžiau švęsti šioje netradicinėje erdvėje, nes man tikrai neįdomu švęsti prabangiuose viešbučiuose ir restoranuose pabuvoti galimybę visi turi kasdien. Visada ieškau tam tikrų erdvių, pažinimo. Norėjau savo svečiams suorganizuoti kiek kitokį vakarą“, - pasakojo Ž.Grigaitis.

L.Cicėno galerija irgi nebuvo pasirinkta atsitiktinai. Su šiuo menininku jam teko garbė susipažinti kiek anksčiau – fotomenininko Raimundo Švilpos dėka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.