Neįprastą šventę surengė Virtuvės mitų griovėjų (VMG) projekto bendramintis Alfas Ivanauskas, vis nepaliaujantis stebinti su savo komanda.
Ypatingas vakaras prasidėjo Vilniaus oro uosto ypatingai svarbių asmenų išvykimo salėje, kurioje svečiai, laukdami skrydžio, vaišinosi austrėmis ir šampanu.
Šventė buvo skirta VMG ir „Air Lituanica“ oro linijų TV projekto „36 kulinarinės valandos“ bei rudeninio žurnalo „VMG“ numerio pristatymui.
„Kadangi rudeninio žurnalo numerio tema – kosmosas, vienintelė tinkama vieta jo pristatymui ir buvo dangus. O mums juk nėra nieko neįmanomo,“ – šypsojosi kulinaras A.Ivanauskas, per „Lietuvos ryto“ televiziją vedantis ir savo laidą „VMG kulinarinis žurnalas“, kuri bus tarsi geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu pripažinto leidinio video variantas. Skrydžiui kulinaras maistą ruošė specialiose baro kamerose, kuriose temperatūra kito nuo + 250 iki -190.
Briuselyje apie 50 svečių laukia dar vienas netikėtumas.