V. Simanavičiūtė: „Netaupykime rūbų - lai šventė būna kasdien“

Lai didžiausia gyvenimo šventė būna šiandien. Kiekvieną dieną. Su tokia mintimi dizainerė Vida Simanavičiūtė ketvirtadienį pristatė nedidelę savo rūbų kolekciją Vilniaus salone „Madress“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 7:14 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 12:04 AM

Idėja gimė salono įkūrėjai verslininkei Ingridai Gelminauskienei. Tai ji pasiūlė V.Simanavičiūtei - garsaus kūrybinio „A & V” dueto dizainerei - sukurti rūbų kolekciją.

Svečiai išvydo 13 modelių. Spalvų nedaug – juoda, pilka ir balta. Audinių – tik kašmyras ir šilkas. Puošmenos – meistriškas kirpimas ir išgrynintos linijos. Bet subtiliai prabangai ir geram skoniui nieko daugiau ir nereikia.

Ir kuri moteris nenorėtų turėti spintoje, pavyzdžiui, baltų kašmyro marškinių. Tinka visada, visur ir bet kam.

V.Simanavičiūtės kūriniai tinka prie I.Gelminauskienės sumanytos salono idėjos – prekiauti kruopščiai atrinktais įvairių prekių ženklų rūbais bei nišine parfumerija. Visa skirta moteriai, kuri nori būti pastebėta minioje, bet toli gražu ne dėl rėkiančių puošmenų, o tylios elegancijos ir prabangos. Tokiai moteriai, kuri rinkdamasi rūbą atidžiai pasveria kainos ir kokybės santykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.