Per gimtadienį Agness Landau nustebino ypač nemaloni staigmena

Pirmadienį 21-ąjį gimtadienį mini bene prieštaringiausiai vertinama šalies asmenybių Agness Landau (anksčiau buvo žinoma kaip Raulis Mammadlis). Maloniai prasidėjusi gimimo diena vis dėlto pažėrė ir ne itin gerų staigmenų.

Gimtadienį Agness jau atšventė Stambule.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Gimtadienį Agness jau atšventė Stambule.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 24, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:18 PM

Ne paslaptis, kad lytį pasikeisti siekianti A.Landau dažnai sulaukia įžeidinėjimų. Maža to, egzotiškos išvaizdos Agness lengva atpažinti gatvėje, tad nemalonių žodžių ji išgirsta net iš praeivių.

Panaši situacija susiklostė ir pirmadienį, kai Agness įsivėlė į konfliktą su viena vilniete.

A.Landau ėjo gatve, kai ją vardu pašaukė mergina. Kai Agness atsisuko, ji išvydo kamerą ir išgirdo įžūlų nepilnametės klausimą: „Ko čia vaikštai?“

Kaip tikino pašnekovė, susitarti gražiuoju dėl vaizdo medžiagos ištrynimo nepavyko, tad Agness neliko nieko kito, kaip išsiaiškinti, kur mergina mokosi. Agness planavo apsilankyti keliose Vilniaus mokyklose, su administracijos darbuotojais pereiti per klases ir taip surasti įžūlią paauglę.

Vis dėlto A.Landau apsilankė tik vienoje mokykloje - Vilniaus centro vidurinėje. Būtent čia ir mokosi ją filmavusi paauglė.Pasak Agness, paaiškėjo, kad ji mokykloje ji jau yra privirusi košės. Tad konfliktas buvo išspręstas Agness naudai – vaizdo įrašas ištrintas, o paauglė pašalinta iš mokyklos.

„Gimtadienio „dovanėlė“, – ironizavo A.Landau.

Vis dėlto Agness gimtadienio proga gavo tikrai puikių dovanų. Pavyzdžiui, glėbius gėlių, naują mobilųjį telefoną.

Nors pirmadienį visą laiką suris studijos ir pasiruošimas šokių konkursui „Šok su manimi“, 21-ajį gimtadienį Agness ketina švęsti ilgai. Ji jau paminėjo sukaktį Stambule, tačiau dar turi svarbių planų artėjančiam savaitgaliui.

„Turiu didelį didelį planą, bet kol kas viską laikau paslaptyje. Tikiuosi, viskas bus gerai“, – šypsojosi Agness.

Nors planai dideli, ji dar nežino, kur švęs gimtadienį. A.Landau norėtų išskristi į užsienį, tačiau gali būti, kad siautulingą šventę ji surengs ir Lietuvoje. Nepaisant to, A.Landau pažada, kad apie šį vakarėlį dar ilgai bus kalbama.

Ji pati kol kas dalijasi įspūdžiais iš Stambulo. Iš Turkijos į Lietuvą Agness grįžo tik sekmadienio naktį. 

Keturias dienas Turkijos sostinėje praleidusi Agness aplankė bičiulius, iš širdies pasilinksmino. A.Landau atsidavė moteriškoms silpnybėms: gražiems pirkiniams, vakarienėms restoranuose ir elegantiškose kavinėse. Žinoma, Agness neatsispyrė ir naktinėms linksmybėms. Juolab, kad viena jos draugių iš Turkijos - modelis ir didžėja.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.