Garsenybės Kalėdų laukimo pradžią paskelbė su armėnišku gėrimu

Trečiadienio vakarą kompanija „Pernod Ricard Lietuva“ sostinės viešbučio „Ramada“ pobūvių salėje prie įspūdingos eglutės paskelbė Kalėdų laukimo pradžią. Čia susirinkę svečiai klausėsi viešnios iš Armėnijos Marinos Badalyan, kuri pasakojo apie legendinį armėnišką brendį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2014, 8:07 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:39 PM

 Šią savaitę Lietuvoje viešinti M. Badaryan lankėsi Kaune, Klaipėdoje ir vizitą Lietuvoje baigė šventine „Ararat“ degustacija Vilniuje. Į vakarą atvyko ir Armėnijos ambasados atstovai, „Ararat“ atstovai, verslininkai Natalija ir Sigitas Martinavičiai, stilistas Mantas Petruškevičius, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su sutuoktiniu Vitalijumi Jančenkovu.

Beveik valandą trukusios šventinės brendžio degustacijos metu svečiai buvo vaišinami brendžio savybes sustiprinančiais užkandžiai – braškėmis, gervuogėmis, džiovintais vaisiais, riešutais ir šokoladu.

Degustuotos keturios šio brendžio rūšys: „Ani“, „Akhtamar“, „Nairi“, „Dvin“. Degustaciją lydėjo gyva muzika – kontraboso ir gitaros koncertas, taip pat video filmai, pasakojantys  Armėnijos vyndarystės ir brendžio gimimo istoriją.

Vėliau svečiai buvo vaišinami vakariene, dovanotos po kalėdine eglute slėptos dovanos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.