Gražuolei už vulgarumą J. Smoriginas skyrė nemalonų epitetą

Šeštadienio vakarą televizijos projekto „Šok su manimi“ studijoje buvo išties karšta. Čia vėl liejosi emocijos, o dalyviams skriejo komisijos kritikos strėlės. Šįkart jų teko ir gražuolei Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei.

R.E.Mazurevičiūtė už vulgarumą išvadinta „leonavičiūte“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.E.Mazurevičiūtė už vulgarumą išvadinta „leonavičiūte“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2015, 8:48 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:08 AM

Gražuolė su savo partneriu Vytautu Viluckiu šeštadienio vakarą ča ča ča šokiui pasirinko popkaralienės Madonnos kūrinį. Į jos vaidmenį įsijautė ir pati „Mis Lietuva 2013“. Ji pasirodymui pasirinko išties gundančius, aptemptus drabužius. Vilkėjo nėriniuotą, pusiau peršviečiamą palaidinę gilia iškirpte ir odines kelnes.

„Operatoriai buvo išsižioję ir netgi pamiršo kai ką filmuoti“, - po jų pasirodymo juokėsi M.Stasiulis. Tačiau šiuo pasirodymu pasipiktino J.Smoriginas.

„Aš parodžiau vienetą už vulgarumą, už Leonavičiūtės įvaizdžio plagijavimą. Ir man nepatiko, kad ji dainavo visą laiką. Kai mergina žiopčioja ir daro seksualius judesius...“, - piktinosi jis.

Nors kiti komisijos nariai, tiek stilistė Agnė Jagelavičiūtė, tiek Vitalijus Cololo gynė šokėjų porą, būtų sunku paneigti – pasirodymas buvo ne tik karštas, bet ir kiek vulgarokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.