Paaiškėjo, kam Oksana Pikul-Jasaitienė prisipažino meilėje

Viena ryškiausių šou verslo atstovių – Oksana Pikul – Jasaitienė savo socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje sukėlė tikrą diskusijų audrą. Garsenybė socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje paviešino video, kuriame ji paslaptingai prisipažįsta meilėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2015, 11:55 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:45 AM

 “Sveiki, norėčiau šiandien pakalbėti su jumis apie kai ką asmeniško. Net nežinau, nuo ko pradėti, iš tikrųjų norėčiau pašnekėti apie ją... Ji tobula, ji graži, kuomet ji liečia mano kūną, aš jaučiuosi labai išskirtinė, aš jaučiuosi komfortabiliai, aš jaučiuosi gerai ir man tai labai patinka. Jos duetas kartu su manimi sulaukia begalės dėmesio ir be abejo – pavydo. Taip... Aš tikrai ją myliu, todėl apie ją šiandien ir šneku“, – savo video mįslingai kalba O. Pikul.

Vos per keletą valandų video spėjo pažiūrėti daugiau nei 20 000 žmonių. Dainininkės gerbėjai suskubo rašyti sveikinimo kalbas ir ėmė daryti išvadas, kad O. Pikul asmeniniame filmuke kalba apie dukrytę, kosmetiką ar net pižamą. Kiti gyrė įžymybės išvaizdą ir žėrė jūras komplimentų. Portalui lrytas.lt susisiekus su O. Pikul, pavyko išsiaiškinti, kam iš tikrųjų skirtas garsios moters prisipažinimas meilėje.  “Labai malonu, kad žmonėms įdomu tai ką darau, kaip atrodau, kuo gyvenu. Neabejoju, kad tokį video galėtų sukurti kiekviena moteris, tikiu, kad visos yra išgyvenusios tą patį jausmą. Šiame video aš iš tikrųjų kalbu apie tai, kas kiekvienai moteriai yra asmeniška. Tai – suknelė. Be abejonės, tikrasis moteriškumas slypi kiekvienos mūsų viduje, tačiau kas jeigu ne suknelė tą moteriškumą pabrėžia geriausiai? Kiekvienos moters laimingiausias gyvenimo akimirkas lydi dailios suknelės. Pirmoji klasė, išleistuvės, diplomo įteikimas, vestuvės, krykštynos ir daugelis kitų švenčių neįsivaizduojamos be jos“, – sako O. Pikul.

Pasak dainininkės, išskirtinė suknelė visų pirma turi būti tokia, su kuria jautiesi ne tik gražiai bet ir patogiai. Dėl to O. Pikul nevengia kreiptis į dizainerius, kurie sukuria drabužį individualiai. Dizaineris Liutauras Salasevičius ne kartą yra viešai pareiškęs, kad O. Pikul – didžiausia jo mūza.

„Su Liutauru esame daug dirbę kartu. Jis yra kūręs drabužius scenai, išskirtinėms progoms, šventėms. Pasitikiu juo, jis visuomet stengiasi kiekvieną savo klientę paversti tikra karaliene. Džiaugiuosi, kad greitai teks pamatyti jo naujausius kūrinius kolekcijos pristatyme „Miesto raganos“. Neabejoju, kad jis nustebins ne vieną moterį, ir tokių video kaip mano „Facebook“ puslapyje atsiras daugiau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.