Nauja kolekcija sudomino gražuolę Š. Jasikevičiaus draugę Anną

Kviestinė publika trečiadienio vakarą skubėjo į Kaune Laisvės alėjoje įkurtą

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 25, 2015, 11:24 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 6:49 AM

Jiems pristatyta naujausia kūrėjos 2015 metų pavasario ir vasaros kolekcija, kurią demonstravo žinomos moterys: aktoriaus Ramūno Šimukausko žmona Roberta, verslininkė Inga Budrienė, Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė Rūta Gajauskaitė, dainininkė Gabrielė Grygolaitytė–Vasha, plaukų stilistė Laura Bielskuvienė ir kitos.

Vakaro svečiai buvo vaišinami prancūzišku šampanu ir užkandžiais iš garsiojo virtuvės šefo Roberto Ščesnavičiaus restorano „Perfeco“.

32 metų L.Looren tikino, jog mada, kaip ir daugelis kūrėjų, susidomėjo dar vaikystėje. Tačiau vos pabaigusi mokyklą ji pasirinko žemiškesnį, Kauno technologijos universiteto verslo administravimo studentės kelią.

Gali būti, kad Loreta šiuo metu būtų viena žinomiausių šalies verslininkių, jeigu ne šeimos narių raginimas užsiimti tuo, kas arčiausiai širdies.

Pirmąją galimybių kolekciją pristačiusi Paryžiuje Loreta pristatė 2009 metais. Po jos moteris įniko į kostiumo dizaino studijas.

L.Looren įsitikinusi, kad mados kūrėjas privalo ne tik mokėti kurti, bet ir praktiškai realizuoti savąjį sumanymą bei žinoti tai, kas šiuo metu pasaulyje naujausia.

Vienas iš mėgiamų jos audinių – šiuolaikinių technologijų pagalba sukurtas poliesteris, dešimtis kartų savo savybėmis ir kokybe pralenkiantis net šilką.

L.Looren tiki mados universalumu. Ji neabejoja, kad yra drabužių, kuriais vilkint dieną galima eiti į gatvę ar darbą, o vakare pritaikius aksesuarus, – ir į vakarėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.