A. Vedrickaitė vėl dedasi lagaminus – šįkart pas J.C.Van Damme'ą

Pažintis viename naktiniame klube dainininkei Augustei Vedrickaitei tapo lemtinga ir galbūt pakeis jos gyvenimą bei iškels ją iki pasaulinio lygio žvaigždės. Spalio pabaigoje mūsų šalyje viešėjęs legendinis aktorius Jeanas Claude'as Van Damme'as Lietuvą paliko turėdamas lietuvaitės kontaktus, o Augustė jau netrukus lėktuvu skris per Atlantą.

A.Vedrickaitė su J.C.Van Damme'u susipažino pernai, o po Velykų jau keliauja pas jį.<br>„Pantera“ nuotr.
A.Vedrickaitė su J.C.Van Damme'u susipažino pernai, o po Velykų jau keliauja pas jį.<br>„Pantera“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 7:06 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:32 PM

Su garsiuoju aktoriumi dainininkė, išgarsėjusi muzikiniame televizijos projekte „Dangus“ susipažino jo vizito mūsų šalyje metu. Su draugėmis po Džordanos Butkutės koncerto tuomet į naktinį klubą pašėlti atvykusi lietuvaitė čia pat sulaukė Holivudo žvaigždės dėmesio.

Tąkart trumpai pasišnekučiavusi su pasauline žvaigžde Augustė paliko jam savo kontaktus, o jau kitą dieną pamiršo naktinį pokalbį. Apie tai, kad J.C.Van Damme'as ją iš tiesų supažindins su reikiamais žmonėmis Holivude, kurie atvers kelius į pasaulinio garso sceną, mergina nė nedrįso svajoti.

„Tą vakarą naktiniame klube tikrai smagiai pasišnekučiavome, pasijuokėme – buvo įdomu. Tačiau kai po savaitės socialiniame tinkle aptikau aktoriaus laišką, kuriame jis teiravosi, kaip man sekasi, buvau priblokšta. Tai pradėjome bendrauti ir supratau, kad jo pažadai dėl mano karjeros – nepamiršti. Praėjo pusmetis iš štai aš keliauju į Ameriką“, – portalui lrytas.lt sakė A.Vedrickaitė.

Atšventusi Velykas su savo šeima Utenoje, dainininkė kels sparnus į Jungtines Amerikos Valstijas. Garsiojo aktoriaus vadybininkai jai jau parūpino bilietus ir užsakė prabangų viešbutį netoli J.C.Van Damme'o namų. Dainininkė jau derina susitikimus su svarbiais Holivudo muzikos prodiuseriais, tikisi sudalyvauti viename Amerikoje transliuojamam realybės šou.

„Ar nebaisu, kad mane kviečiasi ne kaip dainininkę, o kaip patikusią merginą? Nežinau, apie tai negalvoju – jei likimas tau pakiša galimybę, visada stengiuosi ja pasinaudoti. Esu drąsi, moku save apginti, tad nemanau, kad Jungtinėse Valstijose manęs laukia nusivylimas.

Amerikoje sykį jau esu buvusi, žinau, kaip ten viskas veikia, todėl jei netyčia kažkas ir nepavyktų, tikrai nepasimesiu. Tai ir puiki proga aplankyti ten gyvenančius draugus“, – šypsojosi lietuvė, ketinanti užkariauti pasaulį.

Šis tekstas – balandžio 1-osios pokštas.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.