Gintarė Gurevičiūtė: nuo peroksidinės blondinės iki natūralistės

Televizijos projektų ir laidų vedėja, sveikos mitybos ekspertė Gintarė Gurevičiūtė kadaise buvo peroksidinė blondinė, bet per 7 metus keitėsi ne kartą. Dažnai socialiniuose tinkluose įvardijama kaip viena gražiausių Lietuvos moterų, Gintarė visada pasisakydavo už natūralų grožį. Ne kartą ji yra minėjusi, jog peroksidiniai plaukai buvo didžiausia jos grožio klaida.

Gintarė Gurevičiūtė: nuo peroksidinės blondinės iki natūralistės.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė: nuo peroksidinės blondinės iki natūralistės.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 11:49 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:59 AM

Gintarė aktyviai leidžia laisvalaikį ir nuo mažens nevalgo mėsos, tad gali pasigirti itin lieknomis kūno linijomis, kurios metams bėgant tik grakštėja. Kasdieniniame gyvenime moteris renkasi gan paprastus, neiššaukiančius drabužius ir niekada nepersistengia su makiažu. Tiesa, pasitaikius progai pasirodyti dėmesio vertame renginyje, mergina drąsiai demonstruoja savo kūno formas, vilkėdama itin atviras sukneles ir lūpas padabinusi ryškiaspalviu lūpdažiu.

Moteris ne kartą prasitarė, kad kasdien savo išvaizdai neskiria ypatingai daug laiko ir pinigų. Jai užtenka ryte ir vakare pasitepti drėkinamuoju kremu ir padažyti blakstienas. Anot Gintarės, didžiausias grožis yra sveikata.

Lrytas.lt kviečia įvertinti buvusios kostiumo dizaino studentės G.Gurevičiūtės nuotraukas ir jos išvaizdos pokyčius per pastaruosius 7 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.