41-ąjį gimtadienį aktorė Eglė Jackaitė sutiko su ašaromis akyse

Savo 41-ąjį gimtadienį aktorė Eglė Jackaitė įsivaizdavo visai kitaip, nei nutiko balandžio 28-ąją. Moteris norėjo išvykti į kelionę, atsipalaiduoti nuo darbų ir pailsėti svečioje šalyje. Tačiau draugų iš anksto buvo įspėta – tądien tam tikrą valandą ji turi būti Kaune.

41-ojo gimtadieni proga draugai E.Jackaitei surengė staigmeną ir pakvietė į Kauną.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
41-ojo gimtadieni proga draugai E.Jackaitei surengė staigmeną ir pakvietė į Kauną.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė

Apr 29, 2015, 5:53 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:59 AM

Gimimo dienos išvakarėse aktorė sveikino kolegijos, kur ji dėsto, studentai, kolegos. O su mažuoju sūnumi Elijumi atvykusi į Kauną Eglė pateko į draugų būrį! Čia visi buvo susirinkę švęsti jos gimtadienio!

Visi Eglės draugai jau seniau žinojo, kur ir kaip bus švenčiamas jos gimtadienis – tik ji ne. Renginių organizatorius Paulius Šiupienius, rengęs vakarą, visų bičiulių paprašė paskaityti eilių, kurios jiems atspindėtų E.Jackaitę.

„Eglė – meniškos, jaurios ir gilios sielos žmogus, todėl pamanėme, kad ši idėja jai turėtų tikti. Todėl į jos gimtadienį norėjau pakviesti ne tik jos draugus ir gimines, bet ir žymiausius pasaulio rašytojus“, – pasakojo Paulius.

„Nautilus“ laisvalaikio namuose vykusi šventė puikiai tiko šiam gimtadieniui – tai teatras ir klubas viename. Vieną minutę svečiai buvo pasinėrę į eiles, o kitą jau smagiai kvatojosi.

Specialiai E.Jackaitei, kurią vakarui papuošė jos bičiulė Rūta Lodienė, įkūrusi prekės ženklą „Rūta rengia“, buvo surežisuota meninė teatrinė programa, kurioje dalyvavo solistė Akvilė Garbenčiūtė, kuri eiles papilde garsiausiais pasaulio kūriniais, stepo grupė „Funny beat“, mentalistas Nikolas Kin, dainininkai „Husarai“. Renginį vedė Dainius Palivonas.

Po „rimtosios“ dalies, sukaktuvininkė ir jos svečiai persikėlė į pramogų klubą „Indigo“, mėgavosi šokiais, gera atmosfera.

„Kaip galima nemėgti gimtadienių, kai jie būna tokie puikūs! Ryte – gėlės ir sveikinimai tiesiai į namus, dienos metu – poilsis prabangiame SPA centre, vakare – gimtadienio šventė-staigmena. O kur dar lavina gražiausių sveikinimo žinučių ir skambučių...

Važiuojant į Kauną net dangus man padovanojo dovaną – nuostabią vaivorykštę, kuri tarsi vainikavo prabėgusius puikius metus, žadėdama, kad kiti metai bus dar geresni.

Paprastai aš esu ta, kuri žmonėms šventes organizuoja ir viskuo rūpinasi, todėl gauti dovanų paruoštą gimtadienio šventę man buvo nepaprastai malonu. Buvo nuostabiai dekoruota aplinka, pasirūpinta puikiomis vaišėmis, sukviesti artimiausi draugai ir paruošta jausminga vakaro programa, kurioje buvo ir poezijos, ir geros muzikos, ir daug džiaugsmo ašarų“, – džiaugėsi E.Jackaitė.

Aktorė be galo laiminga, kad aplink ją – tiek daug ją mylinčių žmonių. Ji tik dar kartą įsitikino, kad gimtadienius – šventę, gyvenimą – reikia švęsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Seime įteiktos Aleksandro Stulginskio žvaigždės