Gintarė Gurevičiūtė gerbėjus vilioja gundančia nuotrauka

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė savo socialinio tinklo paskyroje kasdien dalinasi įvairiausiomis savo nuotraukomis ir asmenukėmis, priverčiančiomis žavėtis ne vieną stipriosios lyties atstovą. Tačiau penktadienio rytą moteris pasidalino kur kas drąsesne asmenuke nei įprastai.

Gintarės Gurevičiūtės asmenukė.<br>„Facebook“ nuotr.
Gintarės Gurevičiūtės asmenukė.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2015, 2:52 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:38 AM

Iki pusės nuoga, rankomis prisidengusi tik krūtinę ir valiūkiškai prie lūpų prispaudusi mažąjį rankos pirštą – tokia seksualia nuotrauka ji savo „Facebook“ sekėjams palinkėjo labo ryto.

Be jokios abejonės, tokia nuotrauka sulaukė krūvos susižavėjusiu draugų ir gerbėjų komentarų. Tik ar šį kartą nepersistengė garsi moteris?

Nepakomentavęs asmenukės nesusilaikė ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. „Irgi menas ...skirtumas tik toks, kad nėra tokios gražios liustros ir kad šitą bičą paveizėti, reikia važiuoti, pirkti bilietus į muziejų ir aišku vargšas Kuzma Petrov-Vodkin tiek „like“ niekada nesulauktų...“, – ironizuodamas rašė jis. Šalia dizaineris patalpino ir minėto meno kūrinio nuotrauką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.