R. Norvilė per kelias savaites priaugo ir numetė 10 kilogramų

Nors dabar vis labiau viešojoje erdvėje diskutuojama apie žaliavalgystę ir vegetarizmą, muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ mokytojų Deivio ir Renatos šeima be mėsos neapsieina. „Be jos aš negaliu, o Deivis išvis mėsaėdis. Mėsos ir žuvies neperkam iš prekybcentrių. Valgome žvėrieną ir paukštieną bei pusseserės pagautą žuvį“, – šypsojosi Renata Norvilė.

R. Norvilė per kelias savaites priaugo ir numetė 10 kilogramų.
R. Norvilė per kelias savaites priaugo ir numetė 10 kilogramų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2015, 9:53 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 5:32 AM

Kaip teigė pašnekovė, daržoves gauna iš anytos sodo, kartais iš savo mamos daržo: „Stengiamės maitintis sveikai, bet paprastai. Jokių specialių dietų nesilaikau. Esu tik kartą besilaikiusi režimo.“ Moteris pasakoja, jog kartą gyvenime dėl modelio darbo jai teko priaugti 10 kilogramų ir po to juos numesti per dvi savaites.

„Vienam Turkijos katalogui buvau per plona, todėl turėjau pridėti svorio. O kitam katalogui juos numesti, – savo istorija pasakojo televizijos veidas. – Atsisakiau saldumynų, valgiau tik vištieną ir salotas. Kiekvieną dieną mindavau dviračiu į sporto salę ir atgal iš jos.“

Du vaikus auginanti pora neriboja savo vaikų – gal tik neperka gazuotų gaiviųjų gėrimų ir sulčių. „Taip, mes kalbam su savo vaikais apie išvaizdą, apie mitybą. Pabrėžiam, jog tokiame amžiuje reikia valgyti. Draudžiu savo dukrai pamąstyti, jog ji per stora ar negražiai atrodo. Man ji pati gražiausia ir labai dailios figūros.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.