Buvęs I. Navickaitės sužadėtinis išliejo skausmą dėl tragedijos

Pirmadienio rytą pasklidusi žinia apie iš gyvenimo pasitraukusią verslininkę ir televizijos laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“ vedėją Ingridą Navickaitę sukrėtė ne vieną. Labiausiai – jos artimuosius ir bičiulius, kolegas, kuriems teko dirbti kartu su jauna moterimi. Viešai savo skausmą išliejo ir jos buvęs sužadėtinis, verslininkas Darius Tolušis.

Aštuonerius metus su I.Navickaite draugavęs D.Tolušis negali atsitokėti dėl įvykusios tragedijos.<br>V.Ščiavinsko ir T.Bauro nuotr.
Aštuonerius metus su I.Navickaite draugavęs D.Tolušis negali atsitokėti dėl įvykusios tragedijos.<br>V.Ščiavinsko ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 3:11 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 3:27 AM

Savo socialiniame tinkle vyras parašė labai jausmingą ir liūdesio kupiną tekstą: „KODĖL??? KODĖL??? Buvome kartu 8 metus...buvo visko...keliai išsiskyrė. Tu buvai pilna energijos, tu spinduliavai savo charizma. Tu visada liksi mano mažame širdies kamputyje. NA KODĖL??? Juk visos gražiausios akimirkos buvo dar priešakyje – šypsenos, darbai, naujai nesutikti žmonės. Tu buvai tokia jauna...ir nespėjai išragauti viso pasaulio. Ilsėkis ramybėje, mažoji Ingrida...tesaugo tave dangaus angelai...“.

Pora kartu buvo sukūrusi bendrą verslą – kelionių organizavimo agentūrą „Voyage-Voyage“. Tiesa, šių metų pradžioje, pašlijus kompanijos reikalams, I.Navickaitė, kurį laiką vadovavusi įmonei, darbą paliko. Tuo metu I.Navickaitė ir D.Tolušis jau buvo pasukę skirtingais keliais.

Šios savaitės pabaigoje su I.Navickaite į Afriką planavusi skristi „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė apie kolegės mirtį sužinojo pirmadienio rytą

Neseniai ji su Ingrida kartu skrido į Kopenhagą, kur pasiėmė vizas į Pietų Afriką. Tačiau kelionės planai dabar nebeaiškūs – kol kas Daiva net negali apie tai galvoti, mintyse – tik Ingridos netektis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje