I. Navickaitės bičiulė D. Žeimytė: „Ji atrodė laiminga“

Šios savaitės pabaigoje su I.Navickaite į Afriką planavusi skristi „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė apie kolegės mirtį sužinojo pirmadienio rytą.

Vos po kelių dienų bičiulės I.Navickaitė ir žurnalistė Daiva Žeimytė turėjo išvykti į Afriką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vos po kelių dienų bičiulės I.Navickaitė ir žurnalistė Daiva Žeimytė turėjo išvykti į Afriką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 12:57 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 4:49 AM

Neseniai ji su Ingrida kartu skrido į Kopenhagą, kur pasiėmė vizas į Pietų Afriką. Tačiau kelionės planai dabar nebeaiškūs – kol kas Daiva net negali apie tai galvoti, mintyse – tik Ingridos netektis.

„Sunkiai galiu suvokti, kas čia įvyko... Tikrai dabar ir man ne Afrika galvoje.

Ar pastebėjau kokių Ingridos liūdesio akimirkų? Visiškai nieko, todėl ir nesuprantu, kas įvyko. Tai buvo žmogus, pilnas gyvenimo džiaugsmo, ambicijų, optimizmo. Dar ir praėjusį penktadienį abi susitikome, tarėmės dėl Afrikos, dėliojome detales ir buvome labai laimingos, kad ten keliausime.

Kalbėjomės, kuri ką pasiima, atsisveikinome, atsibučiavome sutarusios dar pasiskambinti, o ketvirtadienį susitikti oro uoste. Viskas buvo gerai, absoliučiai kitokių minčių net nekilo, ji atrodė laiminga ir laukianti tos kelionės.

Jei kas būtų man pasakęs, kas nutiks, būčiau nė už ką nepatikėjusi. Depresija? Arba ji gerai mokėjo slėpi, arba... Neįsivaizduoju, nerandu atsakymo, kodėl taip atsitiko, nesuvedu galų...“, – portalui lrytas.lt sakė D.Žeimytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.