A. Mamontovas: „Ji nugyveno gerą, turiningą ir ilgą gyvenimą“

Dainininkas Andrius Mamontovas artimai bendravo su režisiere ir aktore Galina Dauguvietyte ir nuo dainininko vaikystės gyveno viename kieme. Vėliau jie kartu eidavo į apdovanojimų ceremonijas ir nuolat bendraudavo telefonu. Režisierės tėtis ir A.Mamontovo senelis taip pat buvo geri draugai.

A. Mamontovas: „Ji nugyveno gerą, turiningą ir ilgą gyvenimą“.<br>P.Lileikio nuotr.
A. Mamontovas: „Ji nugyveno gerą, turiningą ir ilgą gyvenimą“.<br>P.Lileikio nuotr.
Galina Dauguvietytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Galina Dauguvietytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 5:05 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 8:14 AM

„Ji visada bus Lietuvos kultūros ir televizijos dalis. Tai ką ji darė, tęs kiti žmonės. Manau, kad ji nugyveno gerą, turiningą ir ilgą gyvenimą. Nejaučiu liūdesio, o jaučiu džiaugsmą, kad pažinojau tokį žmogų ir buvau su ja kartu.

Mes ją palydime ir dėkojame už jos darbus, energiją, knygas, režisuotus spektaklius ir televizijos laidas. Tai nėra žmogus, kuris išėjo per anksti. Tai žmogus kuris nugyveno gyvenimą ir, kai atėjo laikas tam gyvenimui pasibaigti – jis pasibaigė“, – kalbėjo žinomas Lietuvos atlikėjas.

Pasak jo, G.Dauguvietytė buvo gražus derinys. Ji buvo pašėlusi ir tuo pačiu labai inteligentiška. Ji sugebėjo išlikti nesukaustyta inteligentiškumo. Visada buvo labai tiesi, atvira. Niekada nebandė apsimetinėti paprastesniu ar sudėtingesniu žmogumi. Ji buvo labai smagi moteriškė.

G.Dauguvietytė dažnai paskambindavo dainininkui. Pasakydavo, ką galvoja apie jo naują albumą. Pakviesdavo palaikyti kompaniją ir kartu nueiti į apdovanojimų renginį. Paskutinį kartą A.Mamontovas su G.Dauguvietyte buvo susitikę prieš kelis metus per šv. Kristoforo statulėlių apdovanojimus.

Pasak dainininko, bendraudamas su režisiere, jis niekada nejausdavo, kad ji yra kitos kartos ar amžiaus žmogus. Visada būdavo labai smagu bendrauti.

Paklausus, ar kada režisierė užsiminė apie savo sveikatą, dainininkas teigė, kad to niekada nėra buvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.