Ką kalba skaičiai apie J. Statkevičių socialiniuose tinkluose?

Niekam ne paslaptis, jog kuo žinomesnė asmenybė, kuo daugiau talentų ji turi ir kuo išskirtinesniu charakteriu pasižymi, tuo didesnio susidomėjimo ir sulaukia. Skaitmeninės eros laikais susidomėjimas ir naujienos sklinda internete, o ypač socialinėje medijoje.

Ką kalba skaičiai apie Juozą Statkevičių socialiniuose tinkluose?.
Ką kalba skaičiai apie Juozą Statkevičių socialiniuose tinkluose?.
Ką kalba skaičiai apie Juozą Statkevičių socialiniuose tinkluose?.
Ką kalba skaičiai apie Juozą Statkevičių socialiniuose tinkluose?.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 17, 2015, 10:13 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 3:39 AM

Ne išimtis ir visiems puikiai žinomas ir vertinamas Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, kuris pasižymi ne tik milžinišku populiarumu, madomis ant podiumo, bet ir Facebook bei Instagram paskyrose.

Asmeninėje Facebook paskyroje Juozas Statkevičius turi arti 5000 „draugų“ ir dar gausų būrį sekėjų. Toks yra leidžiamas limitas socialiniame tinkle, kurį charizmatiškas lietuvis pasiekė lengvai. Negana to, yra sukurta ir ne viena vieša paskyra, kuriose dalinamasi naujienomis, kolekcijomis ir pačiomis netikėčiausiomis žinutėmis.

Juozo Statkevičiaus viešoje, kaip „menininko“, paskyroje per 15 000 „like“ paspaudimų, naujausioje gerbėjų bendruomenės paskyroje – daugiau nei 2000 narių. Čia nuolatos dalinamasi istorine informacija, kolekcijų video, nuotraukomis, publikacijomis spaudoje. Tuo tarpu aktyviausia ir niekuo nenukonkuruojama garsiausio Lietuvos dizainerio paskyra – Instagrame, kur sekėjų skaičius jau perkopė 17 000. Pagrinde vyrauja asmenukės.

Populiariausi tekstiniai J. Statkevičiaus įrašai yra tiesiog: „happy“ , kurie atspindi pozityvią kūrėjo nuotaiką. Asmeninės nuotraukos, draugų vakarėliai ir kelionės čia nuolatos stebimi ir vertinami. Vieni tai pašiepia, kiti džiaugiasi dizainerio sėkme ir populiarumu, tačiau vienu ar kitu atveju jis yra užkopęs į tikrą socialinės medijos olimpą.

Šis, be abejonės, kelia ir dizainerį į aukštumas. Tik dalis žinomų žmonių gali pasigirti tokiu sekėjų ir fanų aktyvumu, tad bene kiekviena J. Statkevičiaus žinutė ir gausiai afišuojama, apkalbama ir vertinama. Žinoma, toks tikrai bus ir naujasis dizainerio mados šou, kuris vyks jau gruodžio 2 dieną Siemens arenoje.

„Slaptas JS gyvenimas“ – taip pavadintas grandiozinis madų šou, jį stebės net du kartus pripildyta arena, kur palnuojam sulaukti net 10 tūkstančių mados mylėtojų. Tai nenuginčijamai padidins ir skaičiukus socialinėje erdvėje, kur mirgės įpūdžiai ir asmenukės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.