Agness Landau pasisakė apie santykius su „Žalgirio“ futbolininku

Į Lietuvą grįžusi Agness Landau savo feisbuko paskyroje paviešino vaizdo įrašą, kuriame pasidalino karčia patirtimi iš pasimatymo su vienu „Žalgirio“ futbolininku.

Į Lietuvą grįžusi Agness Landau savo feisbuko paskyroje paviešino vaizdo įrašą, kuriame pasidalino karčia patirtimi iš pasimatymo su „Žalgirio“ futbolininku.
Į Lietuvą grįžusi Agness Landau savo feisbuko paskyroje paviešino vaizdo įrašą, kuriame pasidalino karčia patirtimi iš pasimatymo su „Žalgirio“ futbolininku.
Agness Landau.
Agness Landau.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 5, 2015, 8:14 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 5:21 AM

Agness piktinosi, kad esą futbolininkas sugaišino jai valandą jos gyvenimo.

Agness Landau pasakojo, kad jau anksčiau vaikinas jai yra rašęs, kad ji – graži. Vyras siūlė Agness susitikti, tačiau kurį laiką ji buvo išvykusi iš Lietuvos.

Grįžusi į Lietuvą lytį pakeitusi Agness nusprendė susitikti su sportininku. Juodu susitarė pavalgyti. Tačiau Agness futbolininku labai nusivylė – porelė valandą suko ratus aplink Vilnių, nerasdami, kur pavalgyti, mat vaikinas nebuvo numatęs, kur jie pietaus.

„Jam 30 metų, jis vyriškos lyties, bet vyriškumo – nulis. Kaip tu gali susitikti su mergina nežinodamas, kur su ja eisi, ir po to taip nepagarbiai jai pasakyti: žinai, atsiprašau, bet čia nėra kur valgyti, tai gal tu pavalgyk ir po to susitiksim“, – piktinosi ji.

Transseksualė tikino: jei vaikinas iš jos norėjo ko nors daugiau – reikėjo sakyti tiesiai šviesiai, o ne gaišinti jos laiką.

„Jei tu esi vyriškos lyties, tai dar nereiškia, kad esi vyras. Dabar suprantu, kodėl lietuviai po mano nuotraukomis rašo, kad esu vyras – jūs net nežinote, ką reiškia būti vyru ir kas yra vyras“, – pyktį liejo Agness Landau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.