Drabužius pavogusiam Andriui Kandeliui – piniginė bauda

Praėjusių metų liepą viename prekybos centre drabužių pavogęs šokėjas, TV projektų dalyvis Andrius Kandelis sulaukė teismo sprendimo.

A.Kandelis iš prekybos centre „Ozas“ esančios parduotuvės „Peek&Cloppenburg“ pavogė aštuonerius marškinėlius, kelnes ir kelias poras kojinių.
A.Kandelis iš prekybos centre „Ozas“ esančios parduotuvės „Peek&Cloppenburg“ pavogė aštuonerius marškinėlius, kelnes ir kelias poras kojinių.
Praėjusiais metais A.Kandelis buvo patekęs į avariją, o vėliau jo blaivumą tikrino pareigūnai.
Praėjusiais metais A.Kandelis buvo patekęs į avariją, o vėliau jo blaivumą tikrino pareigūnai.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 9, 2016, 1:48 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 5:02 PM

Prokuroro prašymu nerengiant teismo posėdžio priimtas baudžiamasis teismo įsakymas, pagal kurį kaltę pripažinusiam A.Kandeliui paskirta 451,92 eurų bauda.

A.Kandelis iš prekybos centre „Ozas“ esančios parduotuvės „Peek&Cloppenburg“ pavogė aštuonerius marškinėlius, kelnes ir kelias poras kojinių. Jis juos susidėjo persirengimo kabinoje į maišelį. Taip nesusimokėjęs už pirkinius šokėjas bandė smukti iš parduotuvės, tačiau apsaugos darbuotojai jį sustabdė.

Dar ikiteisminio tyrimo metu A.Kandelis aiškino, kad lankydamasis parduotuvėje pasimatavo marškinėlius ir už juos susimokėjo. Vėliau pardavėjos paprašęs didesnio maišelio, nes neva ketino įsigyti daugiau prekių, jis prekybos salėje išsirinko dar kelias kelnes ir marškinėlius. Taip pat jis pasakojo, kad neva kai kurių marškinėlių ir kelnių etiketės bei apsaugos magnetai jam trukdė tinkamai pasimatuoti, todėl jis juos ir nuplėšė. Vyras teigė, kad iš parduotuvės išėjo užsimiršęs susimokėti, nes kalbėjo telefonu.

Tada jis iš parduotuvės išsinešė prekių, kurių bendra vertė  – 322,82 Eur.

Galiausiai teismo proceso metu A.Kandelis prisipažino įvykdęs nusikalstamą veiklą ir nurodė esmines jos padarymo aplinkybes.

lrytas.lt jau rašė, jog praėjusį rudenį subyrėjo trečioji šokių studijos „Kandela“ įkūrėjo A.Kandelio santuoka. Andrius ir farmacininkė Milda išsiskirti nusprendė po ketverių bendro gyvenimo metų.

Mildai ši santuoka buvo pirmoji, o Andriui – trečioji. Pora kartu augina ketverių dukterį Ditę.

A.Kandelis anksčiau buvo vedęs šokėją Eglę Visockaitę, kiek vėliau – Redą Gikytę.

Pastarieji metai šokėjui buvo itin sunkūs. Gegužę Andrius kartu su dukterimi pakliuvo į rimtą avariją Vilniuje. Laimei, nei jis pats, nei mergaitė nenukentėjo. Rugpjūčio pabaigoje šokėjas buvo sustabdytas policijos pareigūnų. Tuomet įžymybę sustabdę policininkai prisiminė, kad vakare prieš prasidedant reidui policija buvo gavusi pranešimą, jog tas pats automobilis „Renault“ važiuoja iš Pilaitės miesto centro link, kitiems vairuotojams atrodo, kad vairuotojas gali būti neblaivus. Alkoholio matuoklis parodė, kad šokėjo organizme yra 0,09 promilės. Tai leistina norma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.