Jurga Šeduikytė suderino šiukšles ir madą, tuo ji gražins Vilnių

Dainininkė ir aktorė Jurga Šeduikytė į viešumą išeina visuomet su kokia nors svarbia žinute. Net, regis, tiesiog pramoginiame televizijos projekte gali atsistoti su vyru aktoriumi, režisieriumi ir muzikantu Vidu Bareikiu prieš publiką vilkėdama tik apatinius ir dainuoti.

Jurga Šeduikytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jurga Šeduikytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jurga Šeduikytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jurga Šeduikytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 6, 2016, 9:35 PM, atnaujinta May 30, 2017, 6:12 AM

„Man tai pergalė. Labai geras jausmas stovėti su savo vyru beveik nuogai prieš visą pasaulį. Kai esi uždaras žmogus – tokie laisvės momentai labai reikalingi“, – interviu žurnalui „Stilius“ yra sakiusi Jurga.

Naujas jos sumanymas – projektas „Pakelti šiukšlę yra madinga“. Juo siekiama paskatinti jaunimą ne abejingai praeiti pro šiukšlę, bet ją pakelti.

Tai ji išdėstė savo jau plačiai pasklidusiame laiške.

„Projektas vadinasi „Pakelti šiukšlę yra madinga“, mūsų simbolis – plojantys delniukai, visai netrukus internete pasklis keli smagūs su šiuo projektu susiję vaizdo klipukai. Projekto tikslas – kad jaunas žmogus eidamas gatve pakeltų numestą šiukšlę. Tikslas maximum – kad jam už tai kiti paplotų:)

Šeštadienį, balandžio 16 d., 12 val. nuo Menų fabriko „Loftas“ eisim arba važiuosim su taxais iki vietos, kurią reikia sutvarkyt: žmonės ją gali siūlyti registruodamiesi arba eisim abiem Savanorių prospekto pusėmis per kiemus. Reikia ateiti pasipuošus, būti mados vėjyje.

Labiausiai ieškau grupių vadovų ir dalyvių-savanorių. Aktyviausių, stilingiausių, originaliausių, linksmiausių ir daugiausiai nuveikusių komandos narių laukia autoriniai Lietuvos dizainerių prizai! Jei sudominau – registruokis algina@menufabrikas.lt.

Ploju Tau iš anksto, pakelti šiukšlę yra madinga“, – įsitikinusi J.Šeduikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.