A. Kandelis vėl turi nemalonumų: šįkart – dėl KET pažeidimo

Trečiadienio rytą šokėjas Andrius Kandelis vėl turėjo minti Vilniaus apylinkės teismo slenkstį. Šįkart jis baudžiamas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo ir nepaklusimo pareigūnams.

A.Kandelio gyvenime vienas nemalonumas veja kitą.
A.Kandelio gyvenime vienas nemalonumas veja kitą.
A.Kandelio gyvenime vienas nemalonumas veja kitą.
A.Kandelio gyvenime vienas nemalonumas veja kitą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 13, 2016, 11:03 AM, atnaujinta May 29, 2017, 3:27 AM

Tačiau posėdį teko atidėti, bylos nagrinėjimą nukelti, mat A.Kandelis pasirodyti teisme nesiteikė.

Garsiam šokėjui, dar labiau išgarsėjusiam dėl vagystės skandalo, šiuo metu yra iškelta Administracinio teisės pažeidimo byla. Už taisyklių pažeidimus vairuojant ir nepaklusimą policijos pareigūnams A.Kandeliui gresia piniginė bauda. Už pažeidimus jam turėtų būti skirta nuobauda nuo 868 iki 1158 eurų ir draudimas vairuoti mažiausiai trejus metus. Papildomai jis galėtų būti nubaustas ir dėl nepaklusnumo – 144–289 eurų bauda.

Šie nemalonumai – savotiškas A.Kandelio nelaimių tęsinys.

Praėjusią liepą Lietuvos žiniasklaidoje pasklido žinia, kad į žinomą šokėją Andrių Kandelį panašus asmuo bandė pavogti 11 žinomų prekės ženklų drabužių. Jis susimokėjo už vienus marškinėlius, tačiau nuo kitų išsirinktų drabužių matavimosi kabinoje slapta nuėmė apsaugines etiketes ir susidėjo drabužius į pirkinių maišą.

Pardavėjoms papilnėjęs maišelio turinys sukėlė įtarimų, todėl jos iškvietė apsaugininkus, kurie sučiupo vyrą, bandantį išeiti iš parduotuvės, ir iškvietė policiją. Tačiau belaukiant pareigūnų vyras pastūmė drabužių kabyklą su rūbais ant apsaugos darbuotojo ir pabėgo iš parduotuvės per tarnybinį išėjimą.

Vėliau daugkartinis pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionas teisme prisipažino padaręs nusikaltimą, tačiau negalėjo paaiškinti, kodėl tai padarė. Šio savo poelgio jis gailėjosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.