Vėl teisme atsidūręs A. Kandelis neigia savo kaltę

Teismų duris vis varstantis sportinių šokių čempionas Andrius Kandelis išgyveno itin sudėtingą gyvenimo laikotarpį. Tačiau viskas nesibaigė skandalu dėl pavogtų drabužių – dabar jis teisiamas už eismo taisyklių pažeidimus.

A.Kandelis neigia savo kaltę.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Kandelis neigia savo kaltę.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2016, 2:27 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:46 PM

Ketvirtadienio popietę surengtame dar viename Vilniaus miesto apylinkės teismo posėdyje A.Kandelis dėl pastarųjų kaltinimų nesutiko. Jis neigė padaręs tam tikrus KET pažeidimus

Teismas šįkart jam iškėlęs administracinę bylą dėl avarijos sukėlimo vairuojant svetimą automobilį bei pasišalinimo iš įvykio vietos.

Avariją, atsitrenkdamas į kitą automobilį, šokėjas sukėlė kovo mėnesį, veždamas dukrą į mokyklą.

Prieš metus A.Kandelis turėjo dar rimtesnių nemalonumų su teisėsauga, kurių atgarsiai skamba iki šiol.

Praėjusią liepą Lietuvos žiniasklaidoje pasklido žinia, kad į žinomą šokėją Andrių Kandelį panašus asmuo bandė pavogti 11 žinomų prekės ženklų drabužių. Jis susimokėjo už vienus marškinėlius, tačiau nuo kitų išsirinktų drabužių matavimosi kabinoje slapta nuėmė apsaugines etiketes ir susidėjo drabužius į pirkinių maišą.

Pardavėjoms papilnėjęs maišelio turinys sukėlė įtarimų, todėl jos iškvietė apsaugininkus, kurie sučiupo vyrą, bandantį išeiti iš parduotuvės, ir iškvietė policiją. Tačiau belaukiant pareigūnų vyras pastūmė drabužių kabyklą su rūbais ant apsaugos darbuotojo ir pabėgo iš parduotuvės per tarnybinį išėjimą.

Vėliau daugkartinis pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionas teisme prisipažino padaręs nusikaltimą, tačiau negalėjo paaiškinti, kodėl tai padarė. Šio savo poelgio jis gailėjosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.