Ką D. Montvydui finale prognozuoja pramogų pasaulio atstovai?

Ketvirtadienį įvyko „Eurovizijos 2016“ pusfinalis, kurio metu susirungė aštuoniolika atlikėjų iš skirtingų šalių. Aštuonių šalių atstovams teko krautis lagaminus ir vykti namo, o dešimt laimingų keliaus į finalą, kuris įvyks jau šiandien vakare. Tarp laimingųjų buvo ir atstovas iš Lietuvos – Donatas Montvydas. Jis finale pasirodys 16-uoju numeriu.

Ką D. Montvydui finale prognozuoja pramogų pasaulio atstovai?<br>Lryto archyvo nuotr.
Ką D. Montvydui finale prognozuoja pramogų pasaulio atstovai?<br>Lryto archyvo nuotr.
Arūnas Valinskas spėja, kad dainininkas pateks į dešimtuką, bet norėtų, kad užimtų šeštąją vietą.<br>Lryto archyvo nuotr.
Arūnas Valinskas spėja, kad dainininkas pateks į dešimtuką, bet norėtų, kad užimtų šeštąją vietą.<br>Lryto archyvo nuotr.
Natalija Bunkė spėja, kad D. Montvydas pateks į dešimtuką ir užims aukštą vietą.<br>Lryto archyvo nuotr.
Natalija Bunkė spėja, kad D. Montvydas pateks į dešimtuką ir užims aukštą vietą.<br>Lryto archyvo nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano spėja, kad Donatas užims aštuntą–dešimtą vietą.<br>Lryto archyvo nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano spėja, kad Donatas užims aštuntą–dešimtą vietą.<br>Lryto archyvo nuotr.
Erica Jennings sako, kad D.Montvydas pateks į dešimtuką.<br>Lryto archyvo nuotr.
Erica Jennings sako, kad D.Montvydas pateks į dešimtuką.<br>Lryto archyvo nuotr.
Andrius Rožickas prognozuoja Donatui vietą dešimtuke.<br>Lryto archyvo nuotr.
Andrius Rožickas prognozuoja Donatui vietą dešimtuke.<br>Lryto archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Silvija Kuprionytė

May 14, 2016, 9:47 AM, atnaujinta May 25, 2017, 4:03 PM

Kaip D.Montvydo pasirodymą vertina garsūs pramogų pasaulio atstovai, kokią vietą jam prognozuoja finale?

Dainininkė Erica Jennings (35 m.) šiais metais dalyvavo atrankoje į „Euroviziją“, tačiau liko antroji. Moteris negailėjo gerų žodžių buvusiam konkurentui.

„Man patiko. Viskas atrodė tikrai labai gerai. Pasirodymas buvo gerai nufilmuotas. Antras pusfinalis buvo tikrai stipresnis nei pirmasis. Man labai patiko Ukraina, atlikėja buvo be galo jausminga, ji turi nuostabų balsą. Gruzijos, Australijos ir Izraelio pasirodymai – verti dėmesio.

Paklausus, kelintą vietą galėtų užimti D.Montvydas finale, E.Jennigs sakė, jog tai prognozuoti yra labai sunku. „Be abejo, norėčiau, kad jam pavyktų pasiekti kuo aukštesnę poziciją. Spėju, kad į dešimtuką jis turėtų patekti“, – sakė Erica.

Televizijos laidų vedėjas Arūnas Valinskas (49 m.) „Eurovizijos“ pusfinalio nestebėjo, mat tuo metu buvo medžioklėje, tačiau žiūrėjo konkurso transliacijos kartojimą ir spėjo susidaryti nuomonę.

„Donatas tikrai pelnytai pateko į finalą. Ko gero, tuo mažai kas abejoja. Jis pasirodė puikiai. Visi laukiame finalo. Didžiausias pasiekimas būtų, jei pavyktų pakartoti „Lt United“ sėkmę.

Pasirodymas būtų išties nuostabus, jei patektume į dešimtuką, o tiksliau, jei pavyktų užimti 6-ąją vietą. Jei to nepavyks padaryti, nebus skirtumo, ar užimsime 15-tą, ar 18-tą vietą“, – kalbėjo A.Valinskas.

Kalbant apie konkurentus, A.Valinskas išskyrė Australiją ir pastebėjo, kad balsavimo metu nepavyks išvengti politinių sumetimų.

„Niekam nėra paslaptis, kad olimpinės žaidynės ir tokie renginiai, kaip „Eurovizija“, tampa neatsiejami nuo politikos. Mūsų šalis turėtų gauti balsų iš kas trečios šalies ir tokiu būdu atsidursime dešimtuke“, – sakė A.Valinskas.

Tiesa, A.Valinskui pirmojo pusfinalio dainos pasirodė stipresnės ir įdomesnės nei antrojo. Žinomas vyras įsitikinęs, kad vieta, kurią Lietuva užims finale, priklausys ir nuo eiliškumo tvarkos.

„Finale daug ką lems laikas, kada pasirodysime. Mes – 16-ikti, tai labai gera vieta. Didelės reikšmės turės, kas pasirodys prieš ir po Lietuvos.

Galime prisiminti didžiausią Lietuvos tragediją, kai Aivaras, atstovavęs Lietuvai, dainavo iš karto po nugalėtojos.

Šį kartą yra nemažai dainų, kurių atstovai turėtų susirūpinti, jei atsidurs šalia Donato. Jis atrodo labai stipriai, tad mums nėra ko nerimauti“, – kalbėjo A.Valinskas.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėjas Andrius Rožickas (45 m.) taip pat stebėjo „Eurovizijos“ pusfinalį ir Donato pasirodymą vertina puikiai.

„Esu labai patenkintas, man viskas labai patiko. Labiausiai patiko tai, kad nebuvo jokių minusų, išskyrus operatoriaus darbą, tačiau tai ne Donato kaltė.

Vaikis pasirodė puikiai, jis profesionalas ir tikras šaunuolis. Manau, visi tai supranta, todėl ir negaili jam liaupsių“, -pagyrų negailėjo A.Rožickas.

Favoritų A.Rožickas neturi. „Negirdėjau tų atlikėjų, kurie keliauja tiesiai į finalą. Tiesa, neturiu išankstinių nuostatų, tačiau ir nenoriu jų turėti, nes prarasiu malonumą“, – kalbėjo A.Rožickas.

A.Rožickas D.Montvydui prognozuoja vietą dešimtuke.

Dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano (34 m.) džiaugėsi, kad D.Montvydo pasirodymas – pasisekęs.

„Šis pasirodymas yra geriausias iš to, ką lietuviai yra rodę „Eurovizijoje“. Donato daina buvo labai vykusi. Šio atlikėjo gyvenimas yra buvimas atlikėju: nuo kūno ir dvasios iki balso.

Jeigu D.Montvydo pasirodymas būtų blogas, jis vis vien būtų mūsų favoritas.

Iš kitų dalyvavusių šalių vienareikšmiškai galėčiau išskirti Latviją. Negaliu paaiškinti, kodėl būtent jis yra mano favoritas.

Nuodugniai nagrinėjant dainą galima išskirti vieną posmą, patikusią vietą, o tai reiškia, kad kažkas yra negerai. Jei klausant dainos negalima suprasti, kodėl ji tau beprotiškai patinka, reiškia, kad tai yra daina iš didžiosios D“, – sakė Stano.

Stano D.Montvydui prognozuoja 8-10 vietą „Eurovizijos“ finale.

„Pop Ladies“ grupės narė Natalija Bunkė (33 m.) liko sužavėta D.Montvydo pasirodymu.

„Žiūrint Donato pasirodymą per kūną bėgiojo šiurpuliukai. Buvo nerealu. Jis pats geriausias iš visų. Šį kartą apie gėdą negali būti nė kalbos, mes turime didžiuotis Donatu ir jo pasirodymu.

Aš prisimenu komentarus prieš trejus metus, ką lietuviai kalbėdavo apie dalyvaujančius. Nuomonių buvo įvairiausių, o dabar negirdėjau nė vienos blogos nuomonės. Visur reikia įžvelgti pozityvą. Sergu už jį visom keturiom“, – sakė Natalija.

N.Bunkę, kaip ir Stano, sužavėjo latvis. Žinoma dainininkė balsavo būtent už šį atlikėją.

„Latvis buvo nuostabus. Jo fonograma buvo nuostabi, daina labai gerai skambėjo, intarpai – stilingi. Belgija man taip pat patiko, tuo tarpu baltarusių pasirodymas su vilkais buvo įdomus, tačiau atlikėjo vokalas – kiek silpnokas, o Donatas turėjo gerą dainą, balsą ir išvaizdą. Jis savimi pasitikintis, tai yra svarbiausia.

Antras pusfinalis yra kur kas stipresnis nei pirmasis. Žiūrėjau pirmą pusfinalį ir maniau, kad tai – tragedija“, – komentavo N.Bunkė.

Natalijai visiškai nesvarbu, kokią vietą D.Montvydas užims finale, jis, moters nuomone, jau yra nugalėtojas. Beje, N.Bunkė spėjo, kad lietuvių „Eurovizijos“ atstovas užims vieną aukščiausių vietų.

Garsių žmonių prognozės: kelintą vietą užims D.Montydas finale?

 1. Erica Jennings – sako, kad D.Montvydas pateks į dešimtuką. 

2.  Arūnas Valinskas – spėja, kad pateks į dešimtuką, bet norėtų, kad užimtų šeštąją vietą.

3. Andrius Rožickas – prognozuoja vietą dešimtuke.

4.  Stanislavas Stavickis-Stano – aštunta–dešimta vieta.

5. Natalija Bunkė – spėja, kad D.Montvydas pateks į dešimtuką ir užims aukštą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.