Aleksandras Pogrebnojus žinomus žmones sukvietė į rūsį

Kai eteryje ir miestų gatvėse ima karaliauti kalėdinė muzika ir atributika, norisi bent trumpam atitrūkti ir pabėgti į kitokį pasaulį. Pirmadienio vakarą dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pristatė 2017 metų pavasario–vasaros moteriškų drabužių kolekciją „Heart of the cave“. Į viešbutį „Comfort Hotel„ susirinko visas būrys garsių mados mylėtojų.

Į Aleksandro Pogrebnojaus kolekcijos pristatymą susirinko mados mylėtojai.<br>T.Bauro nuotr.
Į Aleksandro Pogrebnojaus kolekcijos pristatymą susirinko mados mylėtojai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 7:22 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:31 AM

Tiesa, renginys vyko ne pačiame viešbutyje, o visiškai neįprastoje mados pristatymams vietoje – šaltame viešbučio rūsyje. Beveik iki pat renginio pradžios svečiai rinkosi vangiai, tačiau laikrodžio rodyklei išmušus beveik lygiai aštuntą vakaro, minia žinomų žmonių ėmė plūsti viens po kito.

Mados kolekcijos nepraleido stilistė Agnė Jagelavičiūtė, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, dainininkas Aras Vėberis, Lietuvos lengvaatletė Airinė Palšytė, viešųjų ryšių specialistas Alkas Paltarokas su sužadėtine Gerda Štelemėkaite bei daugelis kitų. 

Po kolekcijos pristatymo dizaineris bei jo svečiai patraukė švęsti į populiarių barą-restoraną „In Vino“.

Naujoji kolekcija „Heart of the cave“ alsavo energija ir apjungė aukštosios mados klasiką bei santūrų moteriškumą, o tarp kolekciją demonstravusių modelių buvo galima išvysti ir vizažistę Ana Procenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.