Sostinėje susituokė 53-ejų verslininkas Tadas Karosas ir perpus jaunesnė mylimoji Agnė Kavalnytė

Spustelėjus šią žiemą dar neregėtam šalčiui, sostinės Santuokų rūmuose vienas kitam amžiną meilę prisiekė garsus verslininkas Linas Tadas Karosas (53 m.) ir jo išrinktoji Agnė Kavalnytė (27 m.). Perpus jaunesnė mylimoji vestuvių dieną pasirinko juodos spalvos kelnių ir švarko derinį, avėjo aukštakulniais.

Verslininko Tado Karoso ir Agnės Kavalnytės vestuvių akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Verslininko Tado Karoso ir Agnės Kavalnytės vestuvių akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2017, 2:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:21 PM

„Aš bandžiau save įsprausti į tos tradicinės nuotakos su balta suknele rėmus. Bet tai – ne man. Galiausiai visai netikėtai akys užkliuvo už šio kostiumėlio, su juo jaučiuosi savimi, todėl jį ir pasirinkau. Ir jis netgi nėra jokio garsaus dizainerio kūrinys“, – šyptelėjo geros nuotaikos nestokojanti mergina.

Dar prieš ceremoniją kalbinta pora neslėpė: nė vienas nejaučia jokio jaudulio ir dėl savo žingsnio yra užtikrinti.

„Kartu esame jau ketverius metus, viskas mūsų gyvenime jau patikrinta“, – kalbėjo verslininkas.

Pasidomėjus, kaip pora susipažino ir kada suprato, kad pribrendo vestuvėms, kalbesnis buvo T.Karosas. „Susipažinome labai paprastai, tiesiog mieste, gatvėje. Pradėjome susitikinėti, nieko ypatinga neįvyko, ką tokio galėčiau išskirti. Net nepavadinčiau, kad įvyko chemija. Tai tiesiog meilė“, – atviravo vyras.

Štai Agnė buvo kiek atviresnė. Apie garsų vyrą jau tuomet žiniasklaidoje sklandė įvairiausios legendos, tačiau jaunai merginai tai buvo naujiena. „Vos tik susipažinome, maniau, kad jis menininkas. Žinojau jo vardą, įsivaizdavau, kad yra menininkas, to ir užteko“, – juokėsi ji.

Agnę ir Tadą skiria 26 metai, tačiau skaičių pora nesureikšmina. „Per visą tą laiką girdėjome jau daug kalbų ir apie amžių, tačiau į jas nekreipiame dėmesio. Juk mažas miestas, tegul kalba. Mūsų gyvenimas prilygsta bėgimui, taip mes įpratę. Todėl ir apie povestuvinę kelionę kol kas negalvojame.

Mūsų visas gyvenimas kaip povestuvinė kelionė. Stengiamės gyventi taip, lyg kiekviena diena būtų paskutinė“, – šyptelėjo netradicinė nuotaka.

Įprastai santuoką netrukus palydi ir šeimos pagausėjimas. Apie jį nei Agnė, nei Tadas dar negalvoja. „Namuose auginame tris šunis, tris katinus. Ir taip užtenka atsakomybės“, – šmaikštavo Agnė, kuri po santuokos pasirinko vyro pavardę ir tapo Karose.

Vestuvių ceremonijos liudininku tapo ir Algis Ramanauskas-Greitai. Kaip paaiškėjo, jis – senas T.Karoso draugas. „Bet dabar jis – jau mūsų bendras draugas. Taip sakyti būtų tikslingiau“, – nedaugžodžiavo vyras.

Pora santuokai įprasminti pasirinko tradicinius, siauresnio modelio auksinius žiedus.

Verslininkas T.Karosas jau ne vieną dešimtmetį valdo Baltijos šalyse įsitvirtinusias garsias įmones. Per daugiau nei du dešimtmečius sukauptą patirtį vyras investavo į restoranų tinklą „Čili pica“, su bendraminčiais įkūrė ir plėtojo kompaniją „Mineraliniai vandenys“, moterų džiaugsmui įkūrė pirmą Lietuvos kosmetikos tinklą „Sarma“.

Ne mažiau veikli ir verslininko išrinktoji Agnė. Mergina dirba su tarptautiniais projektais ir samdo aukštos kvalifikacijos IT darbuotojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.