Egidijus Dragūnas papasakojo apie savo naują merginą, kokainą ir „Lamborghini"

Trečiadienio pavakarę ZIP FM radijo laidoje svečiavosi Egidijus Dragūnas. Jis laidoje pasakojo apie savo koncertą, nors tikino, kad jo reklamuoti nereikia - susidomėjimas ir taip didelis.

 E.Dragūnas ir laidos vedėjas Orijus.
 E.Dragūnas ir laidos vedėjas Orijus.
  E.Dragūnas dalyvavo Orijaus laidoje.
  E.Dragūnas dalyvavo Orijaus laidoje.
E.Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Naujoji E.Dragūno simpatija Kotryna.
 Naujoji E.Dragūno simpatija Kotryna.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2017-06-28 19:35, atnaujinta 2017-06-28 21:19

Atlikėjas pasakojo apie viešnagę už Atlanto pas manekenę Deimantę Guobytę, kuri supažindino su mega žvaigždėmis. Beje, paprašytas įvardinti atlikėją, kurio koncertas jam padarė didžiausi įspūdį, E.Dragūnas teigė, kad tai Justinas Timberlake'as, o labiausiai nuvylė Beyonce ir Jay-Z.

Prieš atvykstant Egidijui radijo laidų vedėjas Orijus savo feisbuko sekėjų paprašė užduoti atlikėjui klausimų. Vienas jų - ar manekenė Kotryna Kozlovaitė, kurios nuotrauka instagrame pasidalijo Selas, yra jo mergina? 

„Taip", – atsakė Egidijus, prisipažinęs, kad su Kotryna pažįstami jau penkerius metus.

- Tiek metų draugaujate? – paklausė Orijus. 

- Taip. 

- Bet gi tuo metu turėjai kitą paną. Tai pana – ne spinta. Netrukdo. 

- Tai su dviem draugavai? Gal ir su trim? Dubajui svarsčiau, kodėl jiem galima, o mum - ne. Kas čia blogo, jei gali padaryti laimingas tris moteris? 

Vėliai Egidijus patikino, kad jis juokauja. Dainininkas sakė, kad per gyvenimą yra turėjęs tik dvi partneres. Laidos pabaigoje jis atsakė į klausimą, kokios panelės jam patinka.

„Išauklėtos. Kuo žmogus gražesnis išvaizda, tuo gražesnis vidumi“, – tikino E.Dragūnas.

E.Dragūnas sakė, kad iki šiol neatpažįsta žmonių, kurie su juo yra dėl naudos. Kiek vėliau jis patikino, kad vis tik naudos skiriančius žmonės atskiria ir išmoko padaryti taip, kad naudos iš jų gautų jis.

Paklaustas, ko visada yra jo šaldytuve, atlikėjas atsakė: „Tikrai ne kokaino“. Ir patikino, kad nėra šio narkotiko iš arti net matęs.

Vyras sakė, kad dažnai ir pats apsiperka, tačiau turi ir pagalbininką, kuris papildo jo šaldytuvą.

Atlikėjas paatviravo, kad didžiausia jo išleista suma – 1 mln. eurų. Tiesa, už ką paklojo šią apvalią sumelę, jis nesakė. 

Nemažai turėjo kainuoti oranžinis „Lamborghini“, kuris teisiškai priklauso Egidijaus mamai. Dainininkas mašinos laukė metus. Jis tikino, kad mašiną jam pristatė dėžėje.

Jis kalbėjo ir apie muštynėmis pasibaigusį susidūrimą Lenkijoje, kai jam buvo gabenamas „Lamborghini".

„Važiavom automobiliu. Užpuolikai numušė mūsų navigaciją, mes atsidūrėm miške ir mus užblokavo miške. Po to mes juos primušėm. Galiausiai paaiškėjo, kad tai policininkai“, - sakė jis. 

O.Gasanovui pasiteiravus, ar neteko atsakyti už kaimyninės šalies pareigūnų sumušimą, E. Dragūnas patikino, kad jie viršijo savo įgaliojimus, todėl prisiimti atsakomybės už muštynes nereikėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.