Ruslanas Kirilkinas po skandalingo įrašo iš lovos: „Jaučiuosi nesaugus bei pažemintas“

Palangoje filmuojamame realybės šou „2 barai“ – skandalas. Dėmesio centre atsidūrė visai neseniai prie dalyvių prisijungęs dainininkas Ruslanas Kirilkinas.

 Ruslanas Kirilkinas.
 Ruslanas Kirilkinas.
Ruslanas Kirilkinas.<br> LR archyvo nuotr.
Ruslanas Kirilkinas.<br> LR archyvo nuotr.
R. Kirilkinas.<br>D. Umbrasas.
R. Kirilkinas.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 25, 2017, 6:51 PM, atnaujinta Jul 25, 2017, 7:25 PM

Naktį, kai visi dalyviai sugulė į lovas miegoti, kameros atsisuko į R.Kirilkiną. Vyras per miegus nusimovė kelnaites ir pradėjo liesti savo lyties organus.

Toks intriguojantis siužetas išplito po visus socialinius tinklus ir sulaukė daugybės komentarų. Dainininkas supyko, kai pamatė, kad „2 barų“ komanda visa tai nufilmavo ir parodė žiūrovams.

„Ilgiau tylėti nebegaliu. Ryt bus sudėti visi taškai ant... Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo“, – pirmadienio naktį rašė jis.

Antradienio pavakarę dainininkas išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigia, jog dėl šio įvykio jis dabar negali pasirodyti viešumoje.

„Jokio sutikimo platinti savo atvaizdą, t.y. filmuoti save 24 valandas 7 dienas per savaitę visose TV laidos filmavimo patalpose ir vietose be išimčių ir tai transliuoti, laidos prodiuseriams UAB TYMDRYM aš nedaviau.

O būtent – visi kiti  projekto dalyviai (išskyrus mane) yra pasirašę su laidos „2 barai“ projekto rengėjais dalyvio sutartis, kuriose viename punktų yra numatytas laidos dalyvio besąlygiškas sutikimas būti tiesiogiai ar netiesiogiai filmuojamam bei transliuojamam visose laidos filmavimo patalpose ar kitose filmavimo vietose be išimčių visą laidos filmavimo laikotarpį.

Kaip minėjau, jokios sutarties su UAB TYMDRYM aš nepasirašiau, su minėta nepertraukiamo filmavimo sąlyga nesutikau, į projektą dalyvauti atėjau laidos prodiuserių iniciatyva ir jų prašymu, manydamas ir pagrįstai tikėdamasis (kadangi iki šiol dalyvavau tik muzikiniuose projektuose), jog visas 24 val. per parą ir juolab miego metu mano filmavimas nebus vykdomas.

Dėl minėtos priežasties be mano sutikimo naktį filmuotas, o vėliau į feisbuką įkeltas ir informaciniuose portaluose išplatintas įrašas yra darytas be mano sutikimo ir jo viešas paskelbimas traktuotinas kaip šiurkštus mano teisių pažeidimas, tai nedelsiant turi būti nutraukta.

Taip pat noriu pabrėžti, kad dėl įvykusio neteisėto mano atvaizdo panaudojimo aš patyriau didžiulę tiek turtinio, tiek moralinio pobūdžio žalą. Įrašą transliuojant tiesiogiai ir jam pasirodžius masinėse informavimo priemonėse sulaukiau begalės skaudžių ir įžeidžiančių komentarų tiek internetinėje erdvėje, tiek tiesiog gatvėje iš atsitiktinių praeivių.

Susidariusi situacija yra tokia, kad bijau pasirodyti viešumoje, esu priverstas užsidaryti tarp keturių sienų, atsisakyti iš anksto suplanuotų koncertų bei renginių, jaučiuosi nesaugus bei pažemintas“, – rašė jis.

TV projekto prodiuseris Dominykas Kubilius lrytas.lt pripažino, kad sulaukė R.Kirilkino priekaištų, tačiau teigė, jog „2 barų“ komanda čia niekuo dėta.

„Visi, kurie ateina dalyvauti šou, žino, kad bus filmuojami visą parą, 24 valandas. 

Tų vaizdų, apie kuriuos kalbame, nebuvo TV eteryje, į laidą jie nepateko. Bet laidos interneto svetainėje galima visą parą stebėti atskiras transliacijas iš visų kamerų.

Kažkas tai padarė, įsirašė, išsikirpo tam tikrus įrašo fragmentus ir paleido į internetą. Vargu ar galima tam užkirsti kelią. Yra tokių dalykų buvę ir anksčiau, internete klaidžiojo įrašas, kuriame matosi vienos dalyvės krūtinė“, - sakė prodiuseris.

Anot jo, R.Kirilkinas puikiai žino šou taisykles, o tai, kad dalyviai filmuojami ir miegantys, jam neturėjo būti staigmena.

„Tiesą sakant, neturiu už ką jo atsiprašyti. Visi mes - žmonės, visi miegodami gal kartais atrodome taip, kad nenorėtume, jog kiti tai matytų.

Bet realybės šou - toks žanras. Patikėkite, mums iš to - jokios naudos, dėl tokio įvykio šou reitingai tikrai neaugs, kaip gal kažkas pagalvojo.

Mes netgi bandėme padaryti, kad tokie vaizdai dingtų iš interneto, bet tai - kova su vėjo malūnais“, - sakė prodiuseris.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.