Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė susilaukė pirmagimio

Žinoma šokėja ir šokių trenerė Eglė Straleckaitė-Daugėlė (25 m.) ir jos vyras Kauno senamiestyje esančio baro „Rocknrolla Bar& Kitchen“ savininkas ir kavinės „Sandėlys“ bendraturtis Justinas Daugėla (27 m.) naujienų portalo lrytas.lt šaltinių duomenimis susilaukė pirmagimio. 

 E.Straleckaitė su vyru Justinu.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 E.Straleckaitė su vyru Justinu.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2017, 6:03 PM, atnaujinta Aug 9, 2017, 9:04 PM

Žinią apie laukiamą kūdikį pora ilgai slėpė, kol J.Daugėla netikėtai pasidalijo nuotrauka, kurioje matėsi ir mylimos žmonos pilvukas.

Besibaigiant birželiui E.Straleckaitė portalui lrytas.lt tvirtino, kad šią žinią norėtų išlaikyti sau ir viešai apie tai nekalbėti.

Primename, kad šių metų vasario mėnesį Eglė ištekėjo už Justino. Nors vestuvių ceremonijoje Kaune nebuvo ypatingos pompastikos, originaliai atrodę jaunavedžiai spindėjo laime ir negailėjo vienas kitam šypsenų ir bučinių. Išskirtinę jaunosios baltos spalvos trumpą suknelę kūrė dizainerė iš Marijampolės Aurelija Juršaitytė. Prie jos kūrėja priderino šviesų kašmyro paltą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.