Aktorė Eglė Jackaitė metus pradeda darydama gerus darbus

Aktorė Eglė Jackaitė, Socialinių mokslų kolegijos (SMK) direktorė Gabija Skučaitė ir kunigas Algirdas Toliatas kviečia leistis į šviesos ir gėrio maratoną, kuriame nubėgtus žingsnius skaičiuosime gerais darbais, pasėtomis gerumo sėklomis ir šypsenomis.

 Eglė Jackaitė.
 Eglė Jackaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2018, 12:23 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 3:15 PM

„Atėjus Naujiems metams, vis pasižadame sau ką nors. Dažnai tokie pažadai ir lieka neištesėti, nes liekame atskaitingi tik sau, o kažką gero norime daryti irgi tik dėl savęs, todėl kviečiame dauge pasižadėti daryti ką nors gero kitiems ir ieškome žmonių, kurie nori tapti šviesos ir gėrio skleidėjais visus metus“, – prie iniciatyvos kviečia prisijungti idėjos autorė Gabija Skučaitė.

„Šviesos maratono“ iniciatoriai sausio 4 d. 16 val. Socialinių mokslų kolegijoje laukia visų, kurie nori daryti gerus darbus, dalintis ir augti kartu, inicijuoti bent vieną gėrio akciją ar iniciatyvą per 2018 metus arba prisidėti prie tokių gėrio iniciatyvų įgyvendinimo.

„Dalindamiesi, dėkodami, atiduodami, išklausydami, suprasdami, melsdamiesi, tikėdami, užjausdami, neteisdami, besąlygiškai mylėdami mes galime ne tik kitus pradžiuginti, bet ir patys patirti džiaugsmą. Ir visai nebūtina daryti didelius darbus, kartais užtenka daryti mažus darbus, bet su didele meile“, – sako Eglė Jackaitė.

„Bendruomenė tam ir reikalinga, kad joje rastume palaikymą, vieni iš kitų pasisemtume idėjų, atrastume bendraminčių ir pagalbininkų. O įsipareigojimas reikalingas tam, kad skatintų ir motyvuotų. Apie savo idėjas ir gerus darbus reikia kalbėti. Nes jei niekam nepasakosime ir nekalbėsime, tai niekas apie juos ir nežinos. O jei neturėsime bendraminčių ir palaikymo, kaip tuomet sklis mūsų idėja? Vienas lauke – ne karys.

Kuo daugiau žmonių įsitrauks į „Šviesos maratoną“, tuo daugiau darbų padarysime. Esame maža tauta, todėl padėkime vieni kitiems“, – apie iniciatyvos prasmę pasakojo kunigas Algirdas Toliatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.