Seniai matytas šou „Akvariumas“ skandalistas Psichas šėlo Banditos šventėje

Radijo laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita trankiai paminėjo savo 33 gimtadienį. Žavingoji Simona savo bičiulius sukvietė į vienos dienos klubą „BANDITA 33“.

 Tomas KRivickas-Psichas (2002 metais) ir per Simonos Banditos gimtadienį.
 Tomas KRivickas-Psichas (2002 metais) ir per Simonos Banditos gimtadienį.
 Tomas Krivickas 2004 metais.
 Tomas Krivickas 2004 metais.
 Simona Albavičiūtė-Bandita ir Tomas Krivickas-Psichas.<br> O.Gasanovo nuotr.
 Simona Albavičiūtė-Bandita ir Tomas Krivickas-Psichas.<br> O.Gasanovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 15, 2018, 11:56 AM, atnaujinta Apr 15, 2018, 12:36 PM

„Per 30 gimtadienį ji išpildė svajonę ir pianinu akomponavo „Naktinę Personą“. Vėliau buvo užšaldyta lede ir atitirpo tik savo gimtadienio siurprize. Lygiai prieš metus Bandita nupirko visą Lietuvos auksą ir juo papuošė net Andrių Mamontovą.

Daug gyvų hitų su: – „X faktoriaus“ nugalėtojais 120“(Dovydas ir Draugas), Moniqué, „Golden Age, Justinu Jaručiu, Monika Linkyte, Monika Liu, Kaia, Migloko. Didžėjus – Justy, Švoba. Kaip visada bus ir legendų – siurprizų.

Kodas: KOSTIUMĖLIS (nesvarbu – klasikinis ar sportinis, būnam pasipuošę ir suderinę viršų su apatine dalimi)“, – draugus kvietė Simona.

Po įvykusios šventės savo įspūdžiais socialiniame tinkle pasidalijo žurnalistas ir laidų vedėjas Orijus Gasanovas. Jis įkėlė nuotrauką, kurioje Bandita šypsosi su seniai matytu dainininku Tomu Krivicku-Psichu.

„Apie mano draugės ir kolegės Simonos gimtadienį. Užvakar buvo tikrasis, o vakar vakarėlis. Ji nemoka švęsti paprastai. Šiemet sugalvojo, kad Vilniuje atidarys vienos nakties naktinį klubą Bandita33.

Paskelbė temą „Kostiumėlis“, todėl visi atėjo kostiumuoti, išsipustę. Vakarėlis buvo pilnas programos, daug gyvų pasirodymų, šokių muzikos. Ir buvo toks vienas kepurėtas vyrukas. Visai visai jauni jo gal ir nelabai žino, bet tie, kuriems daugiau nei 22 metai – tas žmogus legenda.

Simona jį į savo vienos nakties klubą parsiskraidino vienai nakčiai iš Olandijos, kur jis dabar reziduoja. Tai Tomas Krivickas-Psichas. Labiausiai Lietuvos realybės šou istorijoje pasižymėjusi asmenybė. Po vienos naktis „Akvariume“ (taip vadinosi šou, kur išgarsėjo ir Ikona Jagelavičiūtė) apie Psichą Lietuva kalbėjo labiau nei apie politinius įvykius, labiau nei apie krepšinį.

To laiko TV žiūrovams tai buvo viena įsimintiniausių transliacijų anuomet, prieš beveik 15 metų. Dar Tomas-Psichas garsėjo savo užpakaliu, jis jį rodydavo per visus muzikinius apdovanojimus. Drebindavo žiniasklaidą. O labiausiai jis garsus, nes sukūrė ir sudainavo dainą apie namą.

„Aš nupirksiu tau namą, tokį didelį, gražų. Su balkonu ir langu ir netgi garažu. Aš nupirksiu tau sodą, su paukščiais ir gėlėmis. Aš nupirksiu tau viską, ko norės širdis“, – graži daina.

Būtent ją vakar, vienos nakties klube Bandita33 ir atliko Psichas. O tada susikrovė savo gitarėlę ir išvyko, jau ramesnis daug, nei tada, kai rodydavo sėdynę. Neberodo. Gražus vakar buvo vakarėlis, ta tema „kostiumėlis“ tikrai nais. Išbandykit savo teminiuose draugų baliukuose. Simona, tavo gimtadienis kaip visada WOW!

Na, ir dar yra ką parašyti! Ką ji gavo dovanų... vidurnaktį atsivėrė klubo durys, ėmė veržtis ryški šviesa ir įriedėjo... motoroleris „Vespa“. Baltutėlis, toks elegantiškas, kaip tik prie kostiumėlio. Tai visų Simos draugų dovana jai.

Manau, jau šiandien galėsit pamojuoti važiuojančiai Vilniaus gatvėmis. Motorolerio nespėjau pagauti, bet su Psichu aš juos užfiksavau. Visiems tokių gimtadienių linkiu. Su legendom ir važiuojančiom dovanom“, – rašė Orijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.